Arvotaan kirjoja!

Muutos vaatii kärsivällisyyttä! Siitä lisää kohta ja postauksen lopussa kirja-arvonta.

Näitä arvotaan!

Näitä arvotaan!

Näin se on taas yksi vappu juhlittu ja kesä askeleen lähempänä! Myös vapun aikaan päivitin Sisäinen voima -kirjani Facebook-sivua. Niin mahtavaa, miten elävä Facebook-sivustosta on muodostunut. Siitä kuuluu iso kiitos jokaiselle ajatelmien tykkääjälle, jakajalle, kommentoijalle, kirjan hankkineelle. Ei olisi sivustoa ilman juuri sinua, ehkäpä. Mitäpä minä siellä yksinäni huutelisin! Vaikka jokainen voi vaikuttaa ensisijaisesti omaan hyvinvointiinsa, niin juuri sitä kautta teemme yhdessä maailmasta paremman paikan olla ja elää. Ja sen paremmaksi tekemisen voi aloittaa paitsi itsestään, myös niistä kulmista, joilla arkeansa elelee. On hyvä muistaa, että muutos syntyy pienin askelin ja jokaisen jokaisella askeleella on vaikutusta.

Yksi asia, mihin olen kiinnittänyt Facebookissa huomiota on muuten se, että osa porukasta miettii kuumeisesti, miten ajatelmia oppisi hyödyntämään arjessa. Että jokin saattaa kuulostaa paperilla tai tietokoneen ruudulla hyvältä, mutta silti normielossa on vaikea toimia niin. Usein kuulen sen, että viisaita sanoja, mutta osaisinpa niitä myös toteuttaa. Haluankin lausua muutaman lohdutuksen sanan. Ei voi ajatella, että jonkin ajatelman lukeminen muuttaisi heti kaikkea, jos välttämättä mitään. Toki se saattaa herättää ajattelemaan ja tutkimaan jotain asiaa omalta kantilta. Ei voi myöskään ajatella, että kun kerran ajattelee jotain, on yhtäkkiä kuin toinen ihminen.

Hulluna kukkiin!

Hulluna kukkiin!

Olen sen nähnyt ihan itsessänikin, että toiminta- ja ajatusmallien muuttaminen vaatii oikeasti sitkeää työtä. Itse tulee olla halua muuttaa asioita ja halua muuttua, vaikka se vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos niitä ei ole, ei muutostakaan tapahdu, ainakaan kovin pitkäkestoista. Eräs myös kysyi minulta, että miten sen sisäisen voiman sitten löytää. Itse olen työskennellyt asian eteen seitsemän vuotta, tutkinut tapojani olla ja toimia, vieläpä aika lailla lähes päivittäin. Jossain vaiheessa vain aloin oivaltaa, että todellakin, se sisäinen voima löytyy meistä itsestämme, myös minusta. Toki olin ajatellutkin niin olevan, mutta en silti täysin uskonut siihen. Itseen tutustuminen ja omien tapojen tutkiskelu miten sitä on, elää, kokee, toimii, ajattelee ja tuntee on kyllä ihan avainjuttu.

Mutta se, että pysähtyy miettimään, miten arjessaan voisi hyödyntää erilaisia tapoja olla ja ajatella, on jo ensimmäinen askel. Onnittelut! Sitten tarvitaan vain henkistä treeniä ja lehmän hermoja, jotka tulevat sen kaiken itsetutkiskelun myötä. Tarvitaan halua pysähtyä arjen ja itsen äärelle fiilistelemään. Välillä tuntuu, että ottaa harppauksen eteen, ja sitten taas kolme askelta taakse. Niin se vain menee ja se on parempi opetella hyväksymään. Useinhan me ihmiset ollaan niin kärsimättömiä, että kaiken pitäisi tapahtua heti. Valitettavasti vain harva asia menee niin.

Toinen asia, josta jäin kuin kiinni itselleni vapun aikaan oli se, että minulla oli niin vahva mielikuva eräästä asiasta, että en nähnyt minkään toisen vaihtoehdon olevan mahdollinen! Totta kai unelmat, tavoitteet ja haaveet ovat hyvästä, mutta liika ehdottomuus ei sittenkään, sen oivalsin. Huomasin, että välillä on hyvä nollata tilanne ja katsoa, mitä muuta voi olla tarjolla. Että jos jokin asia ei tunnu tapahtuvan, ei kannata pakolla vääntää, vaan sitä voi aloittaa freesisti puhtaalta pöydältä. Kun antaa itsensä nähdä kokonaisen mahdollisuuksien ikkunan, eikä rajoita itseään liian tiukasti, mitä vain voi tapahtua.

Toukokuun kunniaksi arvon viisi signeerattua ensimmäisen painoserän Sisäinen voima – 365 ajatusta parempaan arkeen –kirjaa kaikille tämän postauksen alle keskiviikkoon 6.5. klo 24 mennessä vastanneille. Kommentoi alle nimimerkillä, minkälaisen onnistumisen tai ihmeen sinä olet viimeksi kohdannut. Jaetaan pieniä ja isoja arjen ihmeitä ja innostetaan niillä toisiamme! Voittajan arvon perinteisellä paperilappu ja kulho -menetelmällä. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti ja kerron nimimerkit myös blogissa ja Facebook-sivulla. Onnea matkaan!

Rakastan valkovuokkoja!

Rakastan valkovuokkoja!