Koukuttava Bodypump (82)

Tänään vedin ekaa kertaa uutta pumppia. Jo illalla oli sellainen olo, että oooo pääsispä taas. Olen ihan fiilareissa. Uusi ohjelma on mahtava! Kaikki treenisalille, eikö.

Lauantaina käväisin nimittäin tuurausten jälkeen Bodypump 82 -ohjelman jatkokoulutuksessa. Olin aika puhki jo sinne mennessäni ja eväätkin olivat jääneet vähille, mutta yllättävän hyvin jaksoin vetäistä toisen pumpin samana päivänä. Ihastuttava ruotsalaiskouluttaja, jonka nimeä en muista sekä vaasalainen Pia, joka on tuttu monista jatkokoulutuksista, jaksoivat valaa ainakin minuun innostusta. Jatkokoulutusten parasta antia on uuden ohjelman lisäksi muuten se, että niissä tapaa aina paljon ystävä- ja tuttavakollegoja.

Mutta entä se uusi pumppi sitten! Se on huikea! Olen ohjannut Bodypumpia jo 41 ohjelman verran, enkä ole vähään aikaan innostunut näin paljon uudesta treenistä. Jokainen biisi nyt ei vain voi miellyttää, mutta tässä sarjat jotenkin kolahtivat. Osaan biiseistä, kuten kyykkyyn, hauikseen, rintaan, hartiaan ja selkään kannattaa lisätä painoja, jotta varmasti tuntuu. Kuntopiirimäinen ojentajatreeni on ihan mahtava. Erityisen fiiliksissä olen ojentajapunnerruksista, rakastan niitä! Ja se toinen kyykkybiisi on ihan järisyttävä, loppusuoran hypyt saavat kyllä kaikki mehut irti jaloista ja täytyy sanoa, että syke nousi kiitettävästi. Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan.

Vetäisin jo tänään uuden ohjelman, mutta suoriuduin siitä yllättävän onnistuneesti. Ainoa selkeä moka tapahtui hartiassa, kun hups, biisi vain loppui yllättäen, vaikka pystypunnerruksia oli jäljellä vielä 8, ohhhhhoh. Uusi ohjelma luo aina jännitysmomenttinsa, ja tällä kertaa tuntui siltä, että oli aivan kauheasti muistettavaa.

Juoksemassa en käynyt koko viime viikkona, mutta muuten liikuntasaldo oli positiivisen puolella. Neljä Bodypumpia ja kaksi sisäpyöräilyä. Kuten näette, todella yksipuolista. Tarttis tehdä jotakin! Odotankin jo innolla Bodycombat-koulutusta, jonka pariin pääsen ahertamaan parin viikon päästä. Odotan myös kuun vaihdetta, jolloin aion palkita itseni parilla uudella treenitopilla. Uudet kuteet tuovat järkyttävästi motivaatiota treeneihin.

Huomenna lenkille!

Tässä vielä päivän motivaatiokuva:

Oooooh! Vähän vielä saa kyykätä, että jalat näyttävät (taas) tältä. (Kuva: Nike)