Hyvä arki

Etsin haastateltavia

Toimittaja töissään täällä hei. Alkaa olla paniikki, kun pian pitäisi olla valmista.

Löytyisiköhän blogini kautta?

Etsin aikakauslehteen haastateltavaksi hiljattain synnyttäneitä äitejä, jotka tahtovat liikunnan avulla päästä hyvään kuntoon ja myös päästä eroon raskauden aikana syntyneistä vaivoista. Etsiskelen synnyttäneitä äitejä joilla on esimerkiksi a) ongelmia selän kanssa b) ongelmia lantionpohjan kanssa (esim. monikkoäiti tai imukuppisynnyttäjä) c) tarve painonpudotukseen.
Tällä kertaa toivon, että haastateltavat olisivat pk-seudulta. Juttu myös kuvataan ja äidit saavat vinkkejä liikunta-alan ammattilaiselta.

Lisäksi etsin ihmisiä, jotka ovat löytäneet rakkauden liikunnan parista! Oooooooh! Tämäkin juttu kuvataan. Ihania, hikisiä rakkaustarinoita kaipailen!

Nyt käräyttäkää kaikki sopivat kaverinne. Ok?

Meiliä voi laittaa jenny AT jennyhenriksson.com

Kiitos jo etukäteen!

 

 

6 thoughts on “Etsin haastateltavia

 1. Heips, vieläkö sulla on liikunnan parissa tavannut pari hakusessa? Täältä löytyisi oman tarinan lisäksi myös monta kaveripariskuntaa, jotka liikunta tai urheilu on yhdistänyt :)

  1. Moi!
   Kiitos viestistä! Mulla olisi yksi salilla tavannut pariskunta ja etsin tosiaan vielä yhtä pariskuntaa juttuun. Laitan sulle meiliä tän päivän aikana!

 2. Rakkaus tavattu hiihtokeskuksessa rinteessä… Tein lähtemättömän vaikutuksen kun jäin kiinni hiihtohissiin… sen jälkeen kolme poikaa, korjattavaa löytyy ja paljon kiloja tiputettavana kuvattomana olisin heti käytettävissä!

  Laitan jakoon jos joku kavereistani tarttuis kuvallisena syöttiin :)

  1. Nyt ovat äidit ehkä löytyneet liikuntajuttuun!
   Mutta tosiaan, nuo liikunnan parissa tavanneet eivät vielä :)
   Hitsi vie Sanna, olisitte varmasti olleet oikein mainiot juttua ajatellen!

 3. Haha, taitaisin passata tähänkin juttuun selkäongelmineni ja asiantuntijoiden ohjeetkin tulisi tarpeeseen! Luulen kuitenkin, että mun 15 minuuttiani on nyt hetkeksi käytetty ;) Onnea etsimiseen!

  1. Kiitos :) Olisit kyllä varmasti ollut loistava tässäkin.
   Mäpäs vinkkaan sulle heti sitten, kun juttu ilmestyy! Saat siitä toivottavasti jotain apua myös omiin selkävaivoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *