Kuohuvaa ja kalaverkkoja

Flunssanpoikasesta huolimatta kävin tänään haistelemassa syksyn uusia tuulia ja näyttämässä naamaani Pr-toimisto Milttonin pressipäivässä. Kaikenlaista kiinnostavaa oli näytillä aina Manduka-ekojoogamatoista Polarn O.Pyretin värikkäisiin lastenvaatteisiin. Polarn O. Pyretin ECO Recycled -mallisto saa syksyllä jatkoa lasten ulkovaatteista, jotka on valmistettu muun muassa vanhoista kalaverkoista. Aikamoista, sanon.

On ilahduttavaa huomata, että erilaiset yritykset satsaavat aina vain enemmän ja enemmän tuotteidensa ekologisuuteen. Itsekin pyrin hankkimaan mieluummin ekoa, jos en voi olla kokonaan hankkimatta.

Kun juttelin tovin Manduka-merkistä kertoneen joogaohjaaja Maria Niittylän kanssa, alkoi tehdä mieli joogatunnille treenaamaan. Astangan peruskurssi on käyty vuonna kivi ja keppi ja hotjoogannut olen satunnaisesti. Saa nähdä, saanko hilattua persiini joogaan lähitulevaisuudessa. Piksun kanssa olemme olleet menossa viimeiset kaksi kuukautta Joogakoulu Shantin vauvajoogaan, mutta aina on tullut esteitä. Muun muassa oma laiskuuteni.

Milttonilla näin myös läjäpäin tuttuja ja ystäviä, ihania naisia. Jäin suustani kiinni pahemman kerran, mutta kerrankos sitä kuulumisia päivittelee.

Poks! Normipäivä. Itse tosin otin mehua.

Huomasin myös, että Helsinki on täynnä jännittäviä yksityiskohtia, kun vain pitää silmänsä auki.

Tähän alla olevaan ihastuttavaan hälytinvanhukseen törmäsin Erottajan parkkihallissa, kun etsiskelin pääsyä maan pinnalle.