Matkakuume!

Matkakuume!

Minulla on kammottava matkakuume, eikä sitä helpota lainkaan se, että suuri osa Facebook-kamuistani tuntuu olevan tien päällä koko ajan. On kyllä ihanaa lukea toisten päivityksiä ja katsella kuvia heidän reissuiltaan. Oooooh! Kehoni, mieleni ja sieluni suorastaan janoavat hellelukemia! Olisi lähes pakko päästä jonnekin, missä on kuumaa ja kosteaa.

Aikaisemmin itsekin matkustin paljon enemmän, osittain työn puolesta, osittain vapaa-ajalla. Yksi suosikkimaistani on Italia. Rakastan Italiaa ja italialaisia. Kärsin vieroitusoireista, kun en ole aikaan päässyt sinne.

Nyt taaperon hoitovapaan aikana ei ole tarvinnut nimittäin paljon matkustella. Hyvä kun on ollut varaa bussilippuun isolle kirkolle. Sitä paitsi kun viisi ihmistä lähtee reissuun, niin se ei olekaan ihan huokeaa huvia se.

Toukokuussa kuitenkin matkakuumeeni oli niin pahaa laatua, että tilasin maailmankaikkeudelta reissuja ihaniin paikkoihin. Kuinkas sitten kävikään. Muutaman viikon päästä pääsinkin työmatkalle Keski-Turkissa sijaitsevaan Kappadokiaan ja käväisin myös Istanbulissa. Elokuussa minun piti lähteä juoksemaan Tukholmaan hyväntekeväisyyden puolesta, mutta kisapaikka muuttuikin sitten Helsingiksi. Niin muuten, juoksen Stadiumin hyväntekeväisyysjoukkueessa 1.9., mutta tästä lisää tuonnempana! Juoksutreenipäivityksiä on siis luvassa! 

Syksyllä matkustan rakastamaani Berliiniin, voitteko muuten kuvitella, että lentolipun Berliiniin ja takaisin sai halvemmalla kuin menopaluu-junalipun välille Helsinki-Seinäjoki! Tammikuussa olenkin sitten työkeikalla Kanarialla.

Että kyllä minäkin pääsen kapsäkkini kanssa taas menemään. Siitä kiitollisena.

Fiilistelin muutamia vanhoja reissukuvia Arabiemiraateista ja Intiasta. Viimeisessä kuvassa kävelen onnellisena sisilialaisesta helteestä + 45 astetta.

P.s. Jatkan yhä ihanien ja ikimuistoisten matkojen tilaamista maailmankaikkeudelta, kun kikka osoittautui niin toimivaksi! Matkat Roomaan, Barcelonaan ja New Yorkiin on jo tilattu!3 thoughts on “Matkakuume!”

 • Purskahdin nauruun, koska juuri luin Voima kirjaa ja tein tilauksia itsekin 🙂
  Nyt tilaan sellaisen matkan et tapaamme sun kanssa vähintään lentokentälle jos ei muualla. Nih!
  Roomaan kyl pääsee nykyään halvalla. Tammikuussa oltiin miehen kanssa siellä kolme yötä. Lennot ja hotelli 550e. Niin halpaa et voisin vaikka huviksi maksaa sut sinne 🙂

  Barcelonaan ajateltiin mennä ensi kesänä koko perheen kera. Laitan matkan tilaukseen NYT !

  • Pitää tilata, että saa sitä, mitä tilaa 🙂
   Siis mulla on jostain syystä Rooma käymättä. Ei kuulosta pahalta hinnalta tuo teidän paketti.

   Tiedätkö, mä törmään aina vähintään yhteen tuttuun, kun olen lentokentällä! Tilataan tosiaan jotkut hyvät reissut, voidaan sitten skoolata ennen koneeseen menoa, hih.

   Mä oon käynyt Barcelonassa vain vaihtamassa konetta ja pikaisesti yöpymässä. Siellä on ihan mahtava hotelli, sellainen kuin W, josta oli niin überhienot maisemat merelle koko huoneen kokoisesta ikkunasta, että olisin voinut jäädä sinne asumaan!

 • Me oltiin Barcelonassa 11 vuotta sitten. Aika ennen lapsia 🙂 Nyt vois kuvitella menevänsä sinne lastenkin kanssa, paitsi nyt tuntuu etten mene noiden kanssa MINNEEN. Hyviä ajatuksia hyviä ajatuksia rakkautta onnea …. MMMMMMM…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *