Matkakuume!

Minulla on kammottava matkakuume, eikä sitä helpota lainkaan se, että suuri osa Facebook-kamuistani tuntuu olevan tien päällä koko ajan. On kyllä ihanaa lukea toisten päivityksiä ja katsella kuvia heidän reissuiltaan. Oooooh! Kehoni, mieleni ja sieluni suorastaan janoavat hellelukemia! Olisi lähes pakko päästä jonnekin, missä on kuumaa ja kosteaa.

Aikaisemmin itsekin matkustin paljon enemmän, osittain työn puolesta, osittain vapaa-ajalla. Yksi suosikkimaistani on Italia. Rakastan Italiaa ja italialaisia. Kärsin vieroitusoireista, kun en ole aikaan päässyt sinne.

Nyt taaperon hoitovapaan aikana ei ole tarvinnut nimittäin paljon matkustella. Hyvä kun on ollut varaa bussilippuun isolle kirkolle. Sitä paitsi kun viisi ihmistä lähtee reissuun, niin se ei olekaan ihan huokeaa huvia se.

Toukokuussa kuitenkin matkakuumeeni oli niin pahaa laatua, että tilasin maailmankaikkeudelta reissuja ihaniin paikkoihin. Kuinkas sitten kävikään. Muutaman viikon päästä pääsinkin työmatkalle Keski-Turkissa sijaitsevaan Kappadokiaan ja käväisin myös Istanbulissa. Elokuussa minun piti lähteä juoksemaan Tukholmaan hyväntekeväisyyden puolesta, mutta kisapaikka muuttuikin sitten Helsingiksi. Niin muuten, juoksen Stadiumin hyväntekeväisyysjoukkueessa 1.9., mutta tästä lisää tuonnempana! Juoksutreenipäivityksiä on siis luvassa! 

Syksyllä matkustan rakastamaani Berliiniin, voitteko muuten kuvitella, että lentolipun Berliiniin ja takaisin sai halvemmalla kuin menopaluu-junalipun välille Helsinki-Seinäjoki! Tammikuussa olenkin sitten työkeikalla Kanarialla.

Että kyllä minäkin pääsen kapsäkkini kanssa taas menemään. Siitä kiitollisena.

Fiilistelin muutamia vanhoja reissukuvia Arabiemiraateista ja Intiasta. Viimeisessä kuvassa kävelen onnellisena sisilialaisesta helteestä + 45 astetta.

P.s. Jatkan yhä ihanien ja ikimuistoisten matkojen tilaamista maailmankaikkeudelta, kun kikka osoittautui niin toimivaksi! Matkat Roomaan, Barcelonaan ja New Yorkiin on jo tilattu!