Muutoksia ja muuttoja

Elämässä mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Tadaa, myös meikäläinen se taas on muutoksen kourissa. Blogini muuttaa.

Kukkuu! Lumisade yllätti jalankulkijan.

Kukkuu! Lumisade yllätti jalankulkijan.

Eilinen päiväkin sopii meneillään olevaan, itselläni ajankohtaiseen muutosteemaan. Aamulla oli Helsingissä syksy ja päivällä talvi. Asiat voivat muuttua hitaasti, mutta ne voivat muuttua myös silmänräpäyksessä. Henkilökohtaisissa muutoksissa tärkeintä on kuunnella sydäntään, koska täällä eletään sitä omaa ainutlaatuista elämää.

Maitojunalla takaisin 

Sain mielettömän hienon mahdollisuuden blogata innostavan Kauneus ja Terveys -lehden sivustolla, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Tai itse asiassa eteenpäin siirtymisen sijaan palaan maitojunalla takaisin itsenäiseksi bloggaajaksi, mutta kuten aiemminkin, osaksi entistä Blogirinkiä ja nykyistä Lifie-sivustoa, joka on täynnä mielettömän hienoja blogeja, käykää kurkkimassa!

Vastaiskuankeudelle.fi-saittini on saanut uuden ulkoasun, muokkautuu vielä hieman lisää tässä parin viikon aikana ja herää eloon 17.11., jolloin lopetan tässä nykyisessä osoitteessa, jota parhaillasi luet. Merkitkäähän uusi kotiosoitteeni ylös, vaikka se onkin superhelppo muistaa.

Vastaisku ankeudelle

Kokemuksista kiitollisena

Olen kiitollinen siitä, että sain kokea lehtitalossa työskentelyä myös bloggaajan (enkä vain toimittajan) näkökulmasta. Kauneus ja Terveyden sekä samoissa tiloissa työskentelevän Voi Hyvin -lehden porukka on ihan huippujengiä! Kuitenkin aina liputan sen puolesta, että pitää tehdä, kuten sydän sanoo ja intuitio neuvoo, ja nyt vain alkoi tuntua tältä, että itselleni kirjoittajana tämä askel, jonka otan, on se oikein ja toimivin ratkaisu.

Silti olen sitä mieltä, että uusia asioita pitää ja kannattaa kokeilla, aina kun tilaisuus tulee. Ei kuitenkaan ole häpeä myöntää sitäkään, että joskus vanha toimii omalla kohdalla uutta paremmin.

Elän muutenkin todella jännittäviä aikoja kirjoittajana. Neljäs kirjani, Sisäinen minä – Uusi elämä eron jälkeen (Readme.fi 2016) on lähdössä näillä näppäimillä painoon. Ajatuksiin ja tunteisiin pohjautuva kirja muun muassa lohduttaa, että ne rumimmatkin tunnetilat ovat erossa tavallisia – ja menevät ohi.

Kun saan lämpimäiset käsiini, tulen arpomaan kirjoja.

Toivon, että seuraat kanssani kohti uusia seikkailuja. Ja kiitos, että olet ollut myös täällä KT:n saitilla lukemassa kirjoituksiani. Pysykää täälläkin myös jatkossakin ja lukekaa esimerkiksi mahtavan inspiroivan Anna Saivosalmen postauksia!

Saa jättää jäljen ja kommentteja boksiin, jos ehdit ja jaksat.

Iloista torstaita!

Vastaisku ankeudelle