Muutosten loppuvuosi

Huomenta! Kiitos jokaiselle onnitteluista kirjaan liittyen! Arvostan jokaista! Vielä viimeisiä hiomisia tehdään, ja kirja näkee päivänvalon näillä näkymin 15.1.15. Aika upea päivä muuten noin numerollisesti, siitäkään ei voi seurata kuin pelkkää hyvää. Kiitos myös onnitteluista siihen toiseen asiaan liittyen, nimittäin tulevaan työpaikkaani täällä.

Kuten eilen Facebookissa kirjoitin, niin isoja muutoksia on tulossa. Nyt, kun olen päästänyt vanhasta irti ja mennyt kohti uutta, niin mietin vain, että kas, kuinka en aiemmin jo tullut tähän lopputulokseen! Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että kaikella on aikansa. Itse luotin täysin intuitiooni ja siihen, miltä minusta tuntui, kun pallottelin erilaisia vaihtoehtoja. Intuitiota kannattaa muuten kuunnella reaaliajassa, sillä omakin vastaukseni oli vielä vajaa vuosi sitten täysin toisenlainen kuin nyt loppusyksystä, jolloin aloin miettiä, että hmm, jos sittenkin hakisin muille hommiin.

Olin katsonut omaa arkeani aika kapealta kantilta ja itse rajoittanut omia mahdollisuuksiani pelkästään sillä, mitä sillä hetkellä kuvittelin itselleni mahdolliseksi. En ole nähnyt vaihtoehtoja, vaikka niitä on tässä vuosien varrella ollut tarjolla jos jonkinlaista. En edes itse ymmärtänyt, että voisi olla hyvä hetki muutokselle. Arki on kuitenkin rullannut, vaikka viime aikoina moni asia on tuntunut tahmaiselta. Mutta koska jotenkin kaikki tekemäni tuntui lopulta vain tilanteen elvyttämiseltä, minun oli pakko pysähtyä. Nostin kädet pystyyn ja kohtasin arkeni ja sen eri vaihtoehdot. Kysyin itseltäni ääneen rehellistä vastausta odottaen, että kuule Jenny, mitä sinä oikein elämältäsi haluat. Ymmärsin kaipaavani arkeeni selkeyttä, yksinkertaisuutta ja sitä, että voin keskittää energiani vain muutamaan asiaan, fokusoida.
Ja niin kävi. Ensi vuoden alusta palaan 4,5 vuoden freelancer-vuoden jälkeen palkkatöihin. Istuminen yhdellä pallilla tuntuu innostavalta, olo keveältä ja mieli kirkkaalta. Silti olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja kaikesta, mitä sain tehdä. Kiitollinen olen myös siitä, että näinä talousaikoina löytää työpaikan ja vieläpä itselle mieleisestä yrityksestä. Vetää melkein sanattomaksi tämä onni.

Viime aikoina nämä seuraavat ajatukset ovat osuneet syvälle itseeni ja todella liputan niiden puolesta:
Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.
Vanhan kuolema on aina uuden alku.
Muutos on hyvästä.
Kun avaat silmät, näet rajattomat mahdollisuudet.
Kun lakkaat uskottelemasta itsellesi, että vain yksi asia, tie ja polku on itsellesi mahdollinen, tulee eteesi niin iso risteys, että sinun on vain uskallettava valita joku tie ja luotettava siihen, että se on juuri tällä hetkellä parasta, mitä sinulle voi tapahtua.

Nykyään menen pitkälle kaikessa tämän tällä hetkellä parasta -ajatuksen voimalla. Kun aikaisemmin hain työtä, jota en saanut, mietin lopputuloksesta kuultuani, että tämä on tässä hetkessä parasta, mitä minulle voi tapahtua. Ja niin se taisi ollakin.

Vahvasti uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Asioita tapahtuu ja ihmeitä tapahtuu. Lopulta elämä kantaa. Olen sen niin monta kertaa kokenut, että sen on pakko olla totta!

Upeaa viikonloppua sinulle!

Hyasintti, joulun lempikukkani.

Hyasintti, joulun lempikukkani.