Naisen iholla -dokumentti…

..saa ensi-iltansa tänä keväänä. Kun näin dokumentin trailerin, tavoitin melkein sen saman poreilevan ja jännittyneen fiiliksen kuin silloin, kun sain Naisen iholla -kirjan ensi kertaa painettuna käteeni. Ihana tunne! Ja entäs sitten tuo traileri! Käykäähän vilkaisemassa tuo vajaan parin minuutin pätkä. Kaunista settiä on tulossa. Tuntui isolta kunnialta, että Naisen iholla -kirja innoitti Ansa Films/Picturesin osaavaa joukkoa dokumentin tekoon. Vielä isompi kunnia on ollut saada olla mukana tekemässä tätä omasta mielestäni tosi hienoa filmiä.

Aika pitkä matka on siis kuljettu siitä, kun Helsingin Kauppatorilla törmäsin vanhempaan daamiin, josta sain idean tatuoinneista ja naisista kertovaan kirjaan, minun unelmaani. Siitä hetkestä taitaa olla nyt jo kymmenen vuotta. Jokaisella kohtaamisella on merkitystä. Jokainen unelma toteutuu omalla, täydellisellä ajallaan. Mutta että kirjasta tehdään vielä dokumentti, sitä en osannut edes kuvitella villeimmissä mielikuvissanikaan!

Jos sinulla on unelma: anna palaa! Unelmoi, visualisoi, usko itseesi ja ala toimia. Siinäpä se taitaa olla se unelmien saavuttamisen resepti.

Dokumentti saa ensi-iltansa myöhemmin keväällä. Juuri omalla, täydellisellä ajallaan.

Kuvaushommissa. Lisää kuvia dokumentin teosta löydät instagramista #naiseniholladokumentti

Kuvaushommissa. Lisää kuvia dokumentin teosta löydät instagramista #naiseniholladokumentti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvaushommissa.

Kuvaushommissa.

Kukkuu! Kukas se siellä.

Kuvaushommissa.