Nyt arvotaan!

Sain loistomahdollisuuden ilahduttaa teitä lukijoita, kun Viisas elämä -sarjaa julkaisevan Basam Booksin asioita hoitelevasta Sugar Helsingistä tarjottiin kirjoja arvontaan. Se tapahtukoon! Viisas elämä -sarja on itselleni hyvinkin tuttu. Siihen lukeutuu monia elämäntaidollisia kirjoja, jotka eivät tietenkään anna meille valmiita vastauksia, mutta saattavat herättää oivalluksia.

Ensin ajattelin kysyä, mitä kirjasarjan nimi viisas elämä sinulle arjessa merkitsee, mutta kun pähkäilin omaakin vastausta kysymykseeni niin pitkään, päästän sinut hieman helpommalla. Siksipä kysynkin nyt seuraavaa: mikä kirja on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen ja ennen kaikkea miksi? Nyt siis parhaat kirjavinkit jakoon meille kaikille. Kyseessä ei siis tarvitse olla elämäntaitokirja, vaan mikä kirja tahansa.

Kun vastaat nimimerkillä yllä olevaan kysymykseen tämän postauksen kommenttilaatikkoon perjantaiaamuun 1.11. klo 10 mennessä, olet mukana arvonnassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi viiden kirjan paketti, jonka arvo on noin 140 euroa. Paketissa ovat seuraavat kirjat, käy ihmeessä tutustumassa niihin jo etukäteen: Taavi Kassila, Onnellisuuden jooga. Rick Hanson, Kehitä Buddhan aivot. Brene Brown, Uskalla haavoittua. Oili Valkila, Hanki ihana, peloton elämä. Goldie Hawn, 10 läsnäolon minuuttia.

Onnea matkaan!

Yksi lempipaikkojani lukea.

Yksi lempipaikkojani lukea.