Päivä ballerinan kanssa

…Ei sentään ballerinana, luojan kiitos.

Uudessa Fit-lehdessä oli muutama kirjoittamani artikkeli. Pääsin hiljattain seuraamaan balettitanssija Tiina Myllymäen työpäivää. Mainio juttuidea muuten tuli ohjaajakollegaltani Jenniltä, suurkiitos siitä vielä hänelle! Olipa hauskaa ja erilaista päästä Suomen Kansallisoopperan kulisseihin. Erityisesti nautin balettitanssijoiden treenien seuraamisesta kuin myös totta kai itse näytöksestä. Oopperan meininki on ihastuttavan kansainvälistä ja boheemiakin. Tosin treenien väliajalla tunnelma oli kuin yläasteen välitunnilta. Porukkaa makaili pitkin käytäviä ja iloinen juttelu ja nauru kaikuivat kauas. Balettitanssijan ura on monen pikku tytön haaveammatti, mutta samalla myös kovaa duunia, josta glamour voi olla kaukanakin.

Lehdessä on myös parisuhdejuttuni, joka saattaa herättää itse kussakin tuntemuksia. Annatko tilaa kumppanillesi vai jyräätkö hänen mielipiteensä? Lukijoiden ongelmiin otti kantaa Väestöliiton mainio parisuhdeterapeutti Minna Oulasmaa.

Ja viimeiseksi. Löytyykö sinun kaapistasi pölyttynyt jumppapallo? Nyt on oikea hetki kaivaa se ja keskivartalon uuma esiin. Parhaat keskivartaloa kohentavat jumppavinkit ovat nyt uudessa lehdessä.

Kipi kapi lehtikikkarille!