Pois alta!

Eilen se tapahtui! Piksu, ikää 8 kuukautta ja 6 päivää, oppi yhtäkkiä konttaamaan ja ryömimään. Nyt hän tekee siis molempia ja etenee raketin lailla. Tätä ennen Piksu oli jo viikkoja pungertanut itsensä nelinkontin ja etunojapunnerrusasentoon sekä välillä vietti aikaa täydellisessä lankkuasennossa. Äidin tyttö, liikunnallinen jo pienestä pitäen.

Piksu on aivan haltioissaan uudesta taidostaan. Nyt meillä muilla pitää olla silmät selässäkin, sillä pikkuinen etenee nopeasti ja totta kai kaikki kielletty on mukavaa, kuten keittiön vetolaatikot. Sormet on myös mukava työntää jääkaapin alle ja tuolit liikkuvat meillä kuin itsekseen, kun Piksu tarttuu niiden jalkaan ja työntää ja vetää niitä mukanaan.

Elintasomme nousee pian metrin verran kohti kattoa, mutta onneksi meillä ei ole kovin paljon tavaraa Piksun ulottuvilla.

Ovat muuten aamut aikaistuneet meillä huomattavasti. Piksu kun herää myös viikonloppuisin jo klo 6 tai 7 kieppeillä. Olimme jo päivän ensimmäisellä kävelyllä klo 9.30, melkoista! Vaatii totuttelemista, sillä isommat tyttäreni kun eivät vuosiin ole tulleet herättelemään minua viikonloppuaamuisin. No, menin eilenkin nukkumaan jo klo 22.30… Ai mikä Taiteiden yö? Ei meillä vain, terveisin mummo Espoosta.

Hurjavauhtista konttausta siivittää kiljahtelu ilosta ja nauraminen kovaan ääneen. Hus pois alta!

Jaahas, mitäs kiinnostavaa tuolla on! Äkkiä sinne!