Eilen kävimme Piksun kanssa lounastamassa kahden upea vaaleaverikön kanssa. Heli vinkkasi meille viihtyisästä lounaspaikasta, jonka olemassa oloa en ollut lainkaan huomannut. No, noilla kulmilla tulee liikuttua vähemmän nykyään, joten ei ihme.

Mikael Agricolan kirkko leikkipuisto Sepän vieressä on keksinyt loistoidean. Se on avannut tiloihinsa Café Agricolan, jossa lounaan ostaessasi lahjoitat samalla rahaa Afrikkaan Kirkon ulkomaanavun kautta. Eli siis syömällä teet hyvää. Mahtava idea, mahtava paikka!

Ruokaa ei valmisteta paikan päällä, vaan se tulee Café Agricolaan ravintola Four Seasons Saladsilta Kapteeninkadulta. Lounas on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11-14. Maanantaisin kahvila on suljettu. Itse söin eilen lasagnea, 10 e, joka oli todella herkullista. Joimme myös Pian synttärien kunniaksi kakkukahvit: Suosittelen, kakut tulevat kahvilaan Kakkugalleriasta. Namskutti.

Ja paitsi että ruoka oli hyvää, palvelu oli erittäin ystävällistä. Kahvila oli trendikäs pöytäryhmineen, sohvineen ja raheineen. Vauvoille oli syöttötuoleja ja Piksu innostui paikan lelutarjonnasta. Lisäksi paikassa on Wlan-yhteys, jotta kaikki punavuorelaiset hipsterit ja espoolaiset perheenäidit voivat päivittää Facebook-statuksiaan näppärästi.

Aion mennä toistekin, ehdottomasti!