Luolanainen bloggasi elimistön sisäisestä puhdistuksesta ja aikoo aloittaa detox-kuurin. Minuakin kiinnostaa, mutta epäilen itsekurini olevan liian löyhän pystyäkseni sellaiseen. Piksu-vauva herättää öisin ja mitä väsyneempi olen, sitä helpommin sorrun herkkuihin. Jos vain yrittäisin syödä terveellisesti ja liikkua enemmän.. Raskaudesta on jäljellä muutama (10) ylikilo, joista tahdon päästä eroon.

Joka vuosi tässä vaiheessa herään siihen, että ”tarttis tehrä jotakin”. Toisina vuosina konkurssi on isompi, toisina vuosina saatan olla tyytyväinen olomuotooni. Vaikka harvassa asiassa olen näin naurettavan turhamainen, tiedän, että hoikempana olen tyytyväisempi. Eli kevättä ilmassa!

Mitä urheiluun tulee, olen ollut todella laiska tai sitten liian kiireinen. En ole saanut itseäni treenisalille muuten kuin silloin, kun olen itse ohjaamassa tuntia. Lauantaiaamuna laitan taas pyörät pyörimään Meilahden liikuntakeskuksessa. Sisäpyöräily on totaalisen koukuttavaa ja mikä parasta, siinä voi todella haastaa itsensä.

Alkuviikosta sain kutsun kiinnostavaan, huhtikuun alussa olevaan pressitilaisuuteen, jonne tulee ilmeisesti varustautua treenivaatteilla. Vaalean viikinkinaisen mieleen tuova kahvakuulailija Kukka Laakso julkaisee yhdessä Varpu Tavin kanssa treenaamiseen liittyvän Maanantaisoturit-kirjan. Kukka vetää pressissä myös kahvakuulatunnin halukkaille. Taidanpa rohkaistua kokeilemaan, tiedä, vaikka laji veisi mennessään.