Sinäkö se oot?

Etsin jälleen kolmeen eri lehteen haastateltavia: pariskuntia, perheitä ja psoriasista sairastavaa miestä.

Perhejuttuja olen tekemässä tiettyyn juttutyyppiin, jossa perheellä on jokin pulma, johon he kaipaavat asiantuntijan apua. Näitä juttuja olen tehnyt useita ja jo testiperhe on saanut oikeasti apua pulmiinsa, toimii!

Tällä kertaa etsin perheitä, joiden pulmina voisi olla jokin näistä seuraavista: a) lapset herkuttelevat muulloinkin kuin namipäivänä b) teinit eivät puhu vanhemmilleen ja c) käytöstavat tahtovat unohtua. Eli onko sinun perheessäsi lapsia, jotka tuhlaavat salaa viikkorahansa herkkuihin, teini-ikäisiä, joiden kanssa haluaisit parantaa vuorovaikutusta tai mukuloita, joilta kiitos, ole hyvä ja anteeksi unohtuvat liian usein? Jos, niin ota yhteyttä! Myös omaa pulmaa saa ehdottaa.

Etsin myös pariskuntia, jotka ovat eronneet, mutta palanneet eron jälkeen yhteen. Pariskunta saa olla nuori tai vanha, yhteenpaluun syy saa olla mikä tahansa.

Psoriasis-jutusta taas tulee kannustava ja myönteinen kertomus siitä, millaista arki psoriasiksen kanssa on. Jutun paino ei ole sairastumisessa, vaan siinä, miten psoriasiksen kanssa arjessa selviää. Jos miestä ei löydy, nainenkin passaa, mutta haussa erityisesti mielellään keski-ikäinen mies.

Jos koet sopivasi yllä oleviin kuvauksiin, ota pian yhteyttä meilillä jennyATjennyhenriksson.com. Kerron mielelläni lisää!

Myös naapurin, ystävän, sukulaisen tai työkaverin saa todella mielellään ilmiantaa ja tätä etsintäkuulutustani saa jakaa. Jutuissa esiinnytään omana itsenään ja jutut myös kuvataan.

Jo etukäteen kiitollisena.

Oletko sinä pian lehdessä?

Olet(ko)han sinä pian lehdessä, olethan?