Sisustuskärpäsen puraisema

Olemme asuneet kodissamme ensi viikolla puoli vuotta. Pahoja puutteita ei ole, vaan kaikki on aika kliffasti. Onneksi kuitenkin pienimuotoinen sisustuskärpänen puraisi minua, sillä pari pinnatuolia uupuu ruokapöydän ympäriltä, seinät kaipaisivat kuvitusta ja parvekkeet pitäisi saada kesäkuntoon.

Olen myös pidemmän aikaa etsinyt olohuoneeseen uutta 1950-luvun pientä teak-lipastoa hajonneen tilalle vihreäsamettisen perintötuolin viereen. Lisäksi tarvitsisin muutaman vanhan puulaatikon aikakauslehdille, joita lojuu siellä täällä. Mutta siinä saa olla kaikki, sillä minähän pyrin yksinkertaistamaan  kaikkea elämässäni moninkertaistamisen sijaan.

Kävin viime viikolla Matinkylän Kierrätyskeskuksessa, mutta en löytänyt haluamaani. Valkoisia pinnatuoleja oli, mutta itse kaipaisin värikkäitä. Kuka kumma muuten niitä vanhoja koinsyömiä sohvia oikein ostelee? Osa niistä vaikutti olevan lähes kaatopaikkakamaa.

Jatkan siis etsintää. Täytynee suunnata kirpparille ja ajattelin ensi viikolla piipahtaa myös Tattiksella. Odotukset ovat kovat, toivottavasti en tule pettymään.

Keltainen on hyvä mausteväri sisustuksessa. Meiltä löytyy myös ripaus punaista, turkoosia ja vihreää. Muuten olen alkanut pitää yhä enenevissä määrin rehdistä valkoisesta.

Keltainen pinnatuoli on ostettu Huuto.netistä kymmenellä eurolla.

Kirjat voisi järjestää hyllyyn värin mukaan.

Kernilaukku odottaa Piksun tarhaikää.

Keräilin ennen vanhoja metallipurkkeja. Jätin itselleni vain rakkaimmat.

Mäntyharjulaiselta itsepalvelukirppikseltä löytyi hauska taulu, jolla oli rumat ruskeat kehykset. Puoliso keksi leikata kuvan 4 osaan ja laittoi jokaisen omaan kehykseensä.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: tärkein ihan minkä tahansa värisistä sisustuselementeistä.