Sitä saa…

…mitä tilaa. Todellakin vaikuttaa siltä!

Aijjettä sentään, miten jännittävällä tavalla tämä marraskuu on alkanut. Olen jo jonkin aikaa toivonut erästä arkea helpottavaa muutosta ja nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan asia on liikahtanut eteenpäin ja homma selviää lopullisesti kuun loppuun mennessä. Monelta taholta olen myös kuullut, miten asiat nyt vain jotenkin rullaavat kuin itsestään ja minullekin on suoraan sanottu, että varsin haastavan lokakuun jälkeen nyt on hyvä aika alkaa toimia omien unelmien ja tavoitteiden eteen. Että nyt meille ikään kuin tuodaan kaikki se, mitä vilpittömästi sydämestämme pyydämme, mitä tarvitsemme ja mitä haluamme, toki omaa panostusta ei sovi unohtaa. Eli nyt kaikki miettimään niitä omia unelmia ja tekemään niistä totta! Paitsi että pitää tietää, mitä haluaa, on hyvä pysytellä avoimena, hyvällä fiiliksellä, ja niissä kepeissä energioissa, kiitollisena siitä kaikesta, mitä jo on. Jokainen kerta, kun suuttuu, kiukustuu, stressaantuu, ahdistuu, ärsyyntyy tai synkistyy, ajautuu sinne hitaan tahmaenergian pariin. Silloin ajautuu siis sinne, missä ei saa mitä haluaa, vaan saa takaisin sitä, mitä itse on ja mitä muille antaa.

Minulle tuli jo jokin aikaa sitten olo, että nyt on aika puhdistaa loputkin kaapit kaikesta itselle turhasta, oli se sitten miten arvokasta tai ei. Että sitten kun seuraavaksi muuttaa jos ei lopulliseen niin liki lopulliseen kotiin, ei tule roudattua enää mitään mukana, jota ilman itse pärjäisi vallan hyvin. Aloitinkin sitten puuhan laittamalla Facebookin vaihtorinki-ryhmään ilmoituksen lahjaksi saamastani, käyttämättömästä ja minulle tarpeettomasta rannekellosta, ja oheen viestin, että haluan vaihtaa kellon kahteen leffalippuun. Eräs kaveri tarttui samantien ilmoitukseeni ja kommentoi, että oli juuri edellisenä päivänä ajatellut, että tarvitsisi rannekellon. Myös arpomani kirjapaketin voittanut kaimani totesi voitostaan kuullessaan, että oli juuri edellisenä päivänä miettinyt, että olisipa jotain kiinnostavaa luettavaa, kaikki oman hyllyn kirjat oli luettu läpi eikä kirjastokaan ollut silloin auki. Oho! Näin tapahtuu ihmeitä ja vieläpä pikaisessa aikataulussa.

Itse ajattelen niin, että vaikka sitä on ihan tyytyväinen nykytilanteeseen, siinä ei ole mitään pahaa, että haaveilee jostain vielä paremmasta ja mielikuvittelee sekä tavoittelee jotain uutta ja erilaista. Ei se tarkoita sitä, että olisi tippaakaan tyytymätön tai että mikään ei riittäisi, vaan enemmänkin se kertoo siitä, että sallii itselleen kaiken hyvän, mitä olla voi. Tärkeää on myös iloita täysillä muiden puolesta.

Juuri nyt on hyvä päivä ottaa ensimmäinen askel kohti omaa tavoitetta tai unelmaa. Ja ennen kaikkea miettiä, vievätkö omat ajatuksesi sinua niitä tavoitteitasi ja unelmiasi kohti!

Toiveikasta torstaita.

Näinikkäästi! (Kuva: Pinterest)

Näinikkäästi! (Kuva: Pinterest)