Sitä saan, mitä tilaan!

Voihan turkoosi perhonen ja Pam Groutin megahuippu kirja E2!

Taas on viikko hurahtanut ja aika mahtava viikko on ollutkin! Pääsin tekemään kiinnostavia haastatteluja ja tulipa myös läjä tunteja ohjattua. Päivät ovat olleet hektisiä, mutta minuuttiaikatauluni ja hetkessä eläminen toimivat. Torstai-illalla vielä pitkän päivän jälkeen menin Kirsi Halla-Seppälän näkijäiltaan. Pari vuotta sitten olin Kirsin astrologisen tulkinnan viikonloppukurssilla, mutta se ei ollut ihan oma juttuni, astrologia on liian haastavaa ja vaikeaselkoista minulle enkä oikein jaksanut keskittyä tai innostua siitä. Tämä näkijäilta sen sijaan oli ihan mahtava kokemus. Meditoimme, saimme kukin esittää Kirsille yhden kysymyksen omaan elämään liittyen ja lopulta hän välitti meille deeksha-siunauksen. Energiat olivat hyvin vahvat erityisesti tuon deekshan aikana ja tunnelma ihan mielettömän ihana ja jotenkin maaginen. Jotain tuon tyyppistä fiilistä toivon pystyväni saamaan aikaan myös omalla viikonloppukurssillani Jamilahden kansanopistolla parin viikon päästä. Kurssille on muuten tullut ilmeisesti pari peruutuspaikkaa, joten jos kurssi kiinnostelee, voit ottaa yhteyttä Jamilahden kurssisihteeriin.

Perjantaina sitten tartuin äidiltäni lahjaksi saamaani Pam Groutin kirjaan E2 – yhdeksän energiatestiä, jotka todistavat, että ajatuksesi luovat todellisuutesi (Basam Books 2014). Luin kirjan lähes siltä istumalta, herramunjee, poikkeuksellista lapsiperheessä. Paitsi, että kirja on innostavasti ja selkeästi kirjoitettu, se on myös hauska. Kirjassa siis on yhdeksän testiä, jotka voit tehdä lähes siltä istumalta. Takakannessa sanotaan, että tämä kirja hälventää kaikki epäilyksesi vetovoiman lain toimivuudesta, huomaat, että henkiset periaatteet ovat yhtä luotettavia kuin painovoima. Pam kirjoittaa, että Jos olet lukenut kirjan Salaisuus tai viettänyt aikaa henkisissä piireissä, tiedät jo, että ajatuksesi luovat todellisuutesi, maailmankaikkeudessa on parantava voima ja vain ainoastaan sinä suunnittelet elämäsi. Siitä huolimatta jäljelle jää pikkuriikkinen ongelma: et oikeasti usko sitä. Et täysin. 

Totta.

Grout kirjoittaa, että luulemme pyörittävämme elämäämme omilla mahtavilla ideoillamme ja ajatuksillamme. Luulemme vahvistavamme aikomuksiamme ja luovamme uusia mahdollisuuksia, mutta tosiasiassa pyöritämme vanhoja nauhoja, toteutamme ehdollistumia ja refleksinomaista käyttäytymistä, jonka tallensimme mieleemme alle viisivuotiaina. Jos et kieppuisi vanhassa, sirpaleisessa ajatusmyrskyssä, muovaisit elämääsi tietoisesti. Et pelkäisi raha-asioita, ihmissuhteesi olisivat pelkästään antoisia ja olisit niin tyytyväinen, ettei mieleesi juolahtaisikaan tarttua tällaiseen kirjaan. 

Kirjassa on siis 9 tehtävää, joiden tekeminen vie noin 21 päivää. Itse aloitin ensimmäisellä tehtävällä jo torstaina, jolloin kirjaa selailin ja sitä silmäilin. Pam kirjoittaa, että olemassa on rajattomien mahdollisuuksien voimakenttä, joka toimii kahteen suuntaan. Ensimmäisessä kokeessa sanomme voimakentälle, että nyt tai ei koskaan. Olemme saaneet tarpeeksemme piiloleikistä. Tahdotomme kiistattomia todisteita. Annamme voimakentällä 48 tuntia aikaa lähettää selkeän merkin jostain asiasta, jota ei voi olla huomaamatta. Meidän pitää kouluttaa itsemme suhtautumaan tähän energiavoimaan kuin sähköön. 

No minä tyttöpä kurkkasin pankkitililleni ja koska palkka oli tulossa vasta maanantaina, päätin torstai-iltana tilata itselleni rahaa, että pääsemme perjantaina ruokakauppaan ja elelemme mukavasti viikonlopun yli. Nyt tai ei koskaan, 48 tuntia aikaa! Perjantaiaamulla sitten satuin näkemään tuttavani Facebook-statuksen, jossa hän kiitti saamastaan yllättävästä rahaköntästä. Hän on myös kirjoittanut kirjan ja tehnyt Sanasto-sopimuksen, jonka puittessa kirjailijalle maksetaan palkkiota kirjastolainojen perusteella. No, statuksen luettuani muistin, että hei, olen itsekin tehnyt saman sopimuksen varmaan jo reilu vuosi sitten ja kurkkasin jälleen nettipankkiini. Sinne oli tupsahtanut yön aikana 131 euroa puhdasta rahaa, kuinka ollakaan.

Toisen testin aloitin eilen. Sen tarkoituksena on näyttää, että odotukset ja uskomukset ovat vuorovaikutuksessa kentän kanssa. Pam Grout kehottaa meidät tekemään seuraavan 48 tunnin aikana kokeilun, jonka jälkeen voimme halutessamme palata kurjaan elämäämme, jos tahdomme, hih! Hän laittaa meidät etsimään tietoisesti tiettyjä asioita, ja mainitsee kirjassa keltaiset autot ja keltaiset perhoset. Meidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin pitää silmät auki. No, eilen en sitten enää poistunut kotoani ja valitsin 48 tunnin tarkkailukohteeksi keltaiset autot ja turkoosit perhoset, koska pidän enemmän turkoosista kuin keltaisesta. Meinasin tipahtaa tuolilta, kun muutama minuutti päätökseni jälkeen satuin vilkaisemaan omaan käsivarteeni, jota koristaa, no, turkoosi perhonen. Sitten aloin selailla lasten lelukuvastoa, jonka kuopukseni oli ruksittanut joululahjojen toivossa. Mikäs siellä sivulla liihottelikaan vastaan kuin turkoosi perhonen. Sitten siirryin television eteen katsomaan luontodokumenttia, ja kas, sielläkin lenteli turkoosi perhonen. Ja vielä varmistaakseen, että viesti todella meni meikäläiselle perille, kyseinen kohta turkoosin perhosen liihottelusta näytettiin kahdesti. Siinä vaiheessa en voinut enää muuta kuin hihitellä. Saa nähdä, kuinka monta keltaista autoa näen tänään, kun lähden liikkeelle.

Testin tarkoituksena on todistaa, että se mitä etsin, sen todella näen. Ja monestihan ne omat ajatukset ovat kiinni kaikenlaisissa pulmissa, puutteissa ja epäkohdissa. Sitä saa, mitä tilaa, näemmä. Muuttamalla sitä, mitä etsin, voin merkittävästi vaikuttaa siihen, mitä maailmasta löydän.

Kirjan luettuani olin ihan että WAU!! Mikä mahtava fiilis ja energia siitä tarttuikaan lukemisen myötä. Tapani mukaan tulin myös taas alleviivanneeksi pitkiä pätkiä kirjasta. Tuskin maltan odottaa pääseväni tekemäänloput seitsemän testiä. Joka tapauksessa tein monta oivallusta jo lukemisen aikana ja niinhän se menee, että meidän vain pitää omistaa mielemme sille, mitä tahdomme. Ei sille, mitä emme tahdo. Itse siis keskitän ajatukseni menestykseen työelämässä, uuteen kotiin ja riittävän paksuun lompakkoon, hyvinvoivaan kehoon ja iloiseen mieleen sen sijaan, että miettisin, onko duunia vai ei, löydämmekö ikinä kodilta tuntuvaa kotia, joudunko elämään puutteessa ja riittävätkö rahat, jaksaako kehoni nykyisen liikuntamäärän ja stressaannunko kaikessa tässä pyörityksessä.

Kysymys, jonka muuten esitin Kirsille, liittyi kotiin, ja sain häneltä hyviä uutisia senkin suhteen. Tammikuussa tulee tähän pohtimaani kotiasiaan tieto, joka auttaa jaksamaan loppuun asti. Kotiasioissa näkyi epävakautta, eikä ihme, sillä olenhan muuttanut viime vuosina jokusen kerran, mutta jatkossa tämä epävakaus loppuu. Ja ooh. Tammikuu. Sehän on ihan juuri. Kirsi oli tulostanut meille syntymäaikamme mukaiset astrologiset kartat, joista sitten vastauksia etsi ja katseli. Hän myös totesi, että pitkän rankan jakson jälkeen elämässäni ovat asiat pian oikein hyvällä mallilla ja sujuvat vaivattomasti. Miettiessäni kysymystä olin kahden vaiheilla ja oikeastaan sain häneltä vastaukset myös niihin asioihin, joita en edes kysynyt. Aikamoista. Kaikki hyvä saa tulla, olen valmis. Toivotan kaiken hyvän tervetulleeksi niin itselleni kuin ihan jokaiselle ihmiselle tällä maapallolla. Toivon, että sinunkin tavoitteesi ja toiveesi toteutuvat, salamannopeasti.

Ihanaa isänpäivää ja muutenkin leppoisaa sunnuntaita!

Suosittelen lämpimästi!

Suosittelen lämpimästi!