Sitruunaa ja inkivääriteetä

Köh! Terveiset sitruuna-inkivääriteen ääreltä. Vedin myös sellaisen satsin valkosipulia, etten uskalla höngähtää mihinkään suuntaan. Pikku jalkojani lämmittävät joululahjaksi saamani UGGin tohvelit, mutta edes päivänsä päättänyt australialainen lammas ei saa vointiani hehkeämmäksi. Iltapäivän vetämättömyys muuttui karmeaksi tukkoisuudeksi, aivasteluksi ja myös silmäni vuotavat solkenaan. Myös Piksu, 10 kk, on ihan räkänokkana, voi pientä.

Vähän väliä pukannut flunssa johtunee huonosta nukkumisesta ja vastustuskykyni lienee olematon. Huomenna aloitan vitamiinikuurin ja entistä terveemmät elämäntavat. Ensi kerralla, minne sitten ikinä matkustankin, en takuulla unohda Tukholmanreissulta uupunutta käsidesiä. Ugh, olen puhunut!

Tänään muuten juuri keskustelin kampaajani kanssa siitä, miten ihmiset änkeävät kipeinä julkisille paikoille ja jopa kyläänkin. Itse olen jo pitkään vastannut kaikkiin ”Voidaanko me silti tulla kylään/nähdä/tavata meillä teillä siellä vaikka ollaan vielä vähän nuhaisia ja oltu just elämämme vatsataudissa/flunssassa” -viesteihin että ette voi eikä voida. Kyse ei ole missään nimessä epäkohteliaisuudesta, vaan halusta pysyä terveenä. Atshiih!

Vähemmän flunssaista viikonloppua kaikille. Pysykää terveinä!

Yksi tällainen sitrushedelmäkuljetus kotiovelle, kiitos.