Terveisiä juttutehtaasta

No niin! Vaikka heinäkuussa lepäilin osittain myös laakereilla, kesäkuussa paiskin hommia. Alla mainituista jutuistani jokainen päätyi kanteen asti, jeah.

Tämä muuten ihan tänne kotiinkin tiedoksi, että joo, kyllä mä kirjoitan oikeasti niitä työjuttujakin bloggaamisen lisäksi…heh.

Uusimmassa Divaani-lehdessä on kirjoittamani juttu uusperheen(i) asumisesta. Heinä-elokuun lehti on vielä kaupoissa, vaikka tovi sitten ilmestyikin. Istumajärjestys uusiksi -niminen juttuni löytyy lehden sivulta 111. Tässä muutama maistiainen:

Ensimmäisten huonekalujen joukossa lähtee puusepällä teetetty ruokapöytä. Tuntuisi erikoiselta, että pöytä pysyy, mutta mies sen ympärillä vaihtuu. 

Miehen komean ja kiemurajalkaisen plyysisen perintötuolin jousitukset alkavat paukkua. Mies selittää, ettei tuoli ole ennen ollut juuri käytössä, vaan se on toiminut lähinnä katseenvangitsijana. Minä ja tyttäreni olemme tietämättämme pahoinpidelleet vanhaa aarretta istumalla siinä. 

Mies hämmästelee vessapaperin suurta menekkiä. Kolmen naisen taloudessa kuluu rulla jos toinenkin!

Uudessa Vauva-lehdessä (8/2012) on kolme kirjoittamaani juttua.

Kolmosperheen elämästä kerrotaan jutussa 3 vauvaa kerralla, sivu 10. Miten arki muuttuu, kun nelivuotiaan esikoisen seuraksi perhe täydentyykin kolmella pienokaisella?

Sivulta 56 alkavassa Haaveena hyvä kunto -jutussa kolme raskauden jälkeisistä vaivoista kärsivää äitiä saa vinkkejä liikkumiseen ja ruokavalioon. Asiantuntijana jutussa toimi muuten mainio Satu Nevalainen, joka vaikuttaa nykyään Imatralla.

Ja sokerina pohjalla, sivulla 66 ”En halunnut isoa vauvavatsaa” -jutussa ihastuttava Blanche kertoo odotusaikansa pakonomaisesta tarpeesta laihduttaa.

Ei siis muuta kuin lehtikipsalle.

Iloisia lukuhetkiä!