Ah, mikä Spinner’s high!

Euforisia sisäpyöräilysession jälkeisiä terveisiä suoraan pukuhuoneesta!

Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla miettii, että jaksaisikohan tänään urheilla. Sitä harkitsee, puntaroi ja pohtii. Pakkaa treenikassia ja käsilaukkua ja lopulta ehkä päättää, ettei jaksa raahata jumppakamoja mukanaan koko päivää. Ajattelee, että töiden jälkeen käy sitten kodin kautta. Ja kas, silloin jääkin mahdollisesti sohvalle jääkylmä valkkarilasi kätösissä perjantain kunniaksi.

Toki on päiviä, jolloin suorastaan innosta puhkuen ryntää salille, mutta yllä mainittuina heikkoina hetkinä olisi mahtavaa, kun saisi itsensä kelattua näihin treenin jälkeisiin mahtaviin fiilareihin.

Helmeilevät hikikarpalot iholla. Urheilun väsyttämät lihakset. Kirpeä, hyvä energia koko kehossa, joka tuntuu virtaavan päästä varpaisiin. Se raukea mutta raikas olo, kun suihkun kautta on freesannut itsensä jälleen päivän muihin hommiin. Upea voittajafiilis, kun on tehnyt vielä yhden toiston, vaikka ei olisi edes uskonut jaksavansa. Se mahtava tyytyväisyys itseen, kun on lisännyt vielä hieman vastusta, vaikka jalat ovat huutaneet lepoa. Se fiilis, kun on jo ennen treeniä päättänyt valita, että tänään annan kaikkeni. Yksinkertaisesti endorfiinihuppelin tarjoama upea tunne koko kropassa. Aaaaaah!

Tämän jälkimmäisen kappaleen sisällön kun pystyisi kokemaan sillä hetkellä, kun on antaa periksi eikä jaksa raahautua salille. Eikö!

Onneksi meillä on mielikuvitus. Voimme aina tehdä mielikuvaharjoituksia.

Se, minkä pystyy kuvittelemaan, sen pystyy myös toteuttamaan!

Treeni-iloa perjantaille.

Jeah, olen ylpeä itsestäni, jaksoin taas vähän enemmän ja kovempaa. Entä sä? (Kuva: Nike)