Tervetuloa uusvanhaan paikkaan!

Tervetuloa tänne uuteen paikkaan! Blogini Fitin sivuilla lakkaa syksyn mittaan pian olemasta kokonaan, mutta täällä ollaan fiiliksen mukaan. Tuntuu mukavalta palata juurilleen sinne, mistä kaikki aikanaan käynnistyi lähes 9 vuotta sitten. Näiden vuosien aikana olen ehtinyt blogata paitsi täällä, myös kahdesti Indieplacella, lyhyen pätkän Kauneus ja Terveyden alla sekä nyt vajaa puolitoista vuotta Fit-lehden sivustolla. Olen kiitollinen jokaisesta kokemuksesta, mutta kotiinpaluu tuntuu yhtä mahtavalta kuin oikean matkan jälkeen. Olen siellä, missä minun kuuluukin olla. 

Arjen pelkistäminen jatkuu

Blogin muutto kävi nopeasti ja ajatus siitä tuli sopivaan aikaan, sillä olin jo jonkin aikaa miettinyt, kuinka paljon ehdin ja jaksan kirjoittaa kohtuullisen hektisen päivätyön ja juoksuohjausten lisäksi. Nyt kun olen blogihommissa omillani, kirjoitan niin usein tai harvoin kuin miltä tuntuu.

Koko syksyn olen tehnyt karsimista ja pelkistänyt arkeani, ja tämä oli yksi teko lisää taas siihen laariin. Ihminen tarvitsee vapaa-aikaa, ja kun toljottaa konetta päivät pitkät, ei aina läppäriä enää kotona jaksa avata. Enkä ole koskaan ollut sitä tyyppiä, joka tehtailisi useita postauksia samaan aikaan ja sitten ajastaisi niitä julkaistavaksi pitkin viikkoa. Toisaalta en myöskään koskaan ole edes halunnut kirjoittaa blogia työkseni, vaan tämä on ollut mukava harrastus. Toki kaupallisia postauksia olen tehnyt, useimmiten harvakseltaan, joskus enemmän ja joskus en pitkiin aikoihin.

Kuva: Timo Turkka

Täällä siis ollaan ja toivottavasti olet sinäkin! Katsotaan mitä jatkossa tapahtuu, jatkuuko kirjoitusinto vai onko tämä sittenkin viimeinen yritys pelastaa homma, josta en vain raaski luopua. Tällä hetkellä tunne on se, että tuntuisi oudolta olla kirjoittamatta blogia, vaikka lukijoita ei olisi äidin ja muutaman kaverin lisäksi ketään muita. Mutta niinhän tämä aikanaan alkoi, kanavana ylläpitää kirjoitustaitoja ja vähän myöhemmin keinona käsitellä itselle vaikeitakin asioita ja tarkastella niitä eri kulmista.

Jää nähtäväksi, mitä jatkossa tapahtuu, mutta tavataan täällä!

Jenny

Tervetuloa Instagramiin!

Tervetuloa Facebookiin!