Toinen satsi Sisäistä voimaa…

…on vihdoin olemassa.

Mietin tässä hiljattain, että meneekö itselläni mikään asia ikinä kertalaakista nappiin. (No totta kai menee.) Olin vain sortua pieneen marttyyriuteen, mutta onneksi lakkasin sanomasta, että aina (no ihan ainako? No ihan varmastiko?) minulle käy näin. Pakko oli kyllä vielä lohkaista sekin, että no totta kai kaikki (no muka ihan kaikkiko?) kusee, kun minun kirjani on kyseessä.

Nyt jo nauran eli ei hätää.

Minimaalisia vastoinkäymisiä oli kuitenkin ilmassa Sisäinen voima – 365 ajatusta parempaan arkeen –kirjani (readme.fi) toisen painoksen kanssa. Ensin oli tämä nimisotku, sen jälkeen kirja viipyi painossa hieman pidempään kuin ensimmäinen erä. Kun opus saatiin painosta ulos alkuviikosta, ei tieto sen julkaisusta mennytkään läpi nettikirjakauppoihin tai kirjakauppoihin tai juuri minnekään. Vaikka varastossa olivat huikeat kirjatornit, lähes kaikkialla myytiin eioota. Loppu on. Ei saatavilla. Ei tilattavissa. Onneksi itse huomasin asian tänään perjantaina ja kun asian otin puheeksi, siihen reagoitiin nopeasti. Nyt kirja on joka puolella. Ei muuta kuin hankkimaan se! Tässä erittäin puolueellinen mielipiteeni: sehän on ihan mainio lahjaidea valmistuvalle opiskelijalle, eläkkeelle jäävälle isälle tai lapsen päiväkodin henkilökunnalle vaikka yhteiseksi opukseksi kahvihuoneeseen!

Vielä kerran: Sisäinen voima – 387 ajatusta parempaan arkeen (Readme.fi) on siis ensimmäisen painoksen laajennettu versio. Tämä toinen, laajennettu painos sisältää samat 365 ajatusta kuin ensimmäinenkin versio, mutta tässä toisessa painoksessa on mukana 22 bonustarinaa, koska tämä on Special Edition, ja kyllä, ihan itse päätin, että tää on spessu! Tämä kirja on saatavilla vain sen aikaa, kun toista painosta riittää. Tämän jälkeen palaamme aitoon ja alkuperäiseen, ainakin nimessä.

Nuo bonustarinat tulen myös julkaisemaan Facebookissa, joten jos sinulla on ykkösversio, ei huolta, pääset bonarit varmasti lukemaan. Oikeastihan nuo 22 bonustarinaa ovat esimaistiaisia Sisäinen voima 2 –kirjasta, joka on parhaillaan työn alla. Siihen tulee ihan mielettömän kivoja ajatelmia! Kyselin muuten taannoin teiltäkin ajatuksia kakkososan teemoiksi. Kiitos kaikille vastauksista! Uuden kirjan voittivat nimimerkit inspiraatio, Stellina ja Lila. Otan teihin yhteyttä  ja nakkaan myös aiemman arvonnan voittajille kirjat postiin.

Sisäinen voima – 387 ajatusta parempaan arkeen löytyy esimerkiksi Adlibriksestä, Cdon.comista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Akateemisesta ja Prismasta.

Yhä kiitän koko sydämestäni kaikkia kirjan itselle tai lahjaksi hankkineita. Kiitos, arvostan! Kiitän lämpimästi myös Facebook-sivusta tykkääviä, ajatelmien kommentoijia, palautteen antajia, ajatelmien jakajia. Kiitos, arvostan! Kiitos myös kustantajalle mahdollisuuden tarjoamisesta.

Me yhdessä teemme tästä arjesta ainakin hitusen parempaa, eikö totta!

Rentoa viikonloppua. Tähän yksi iso sydän.

Tässä se on, Special Edition. Melkein sama, vähän eri.

Tässä se on, Special Edition. Melkein sama, vähän eri.