Töitä ja hupia

Olipas päivä. Tänään oli ohjelmassa kahden toimiston pressipäivillä käynti. Poimin ensin kasan tyttöjä kyytiini Perämiehenkadulta, ja suuntasimme yhdessä kohti Pr-toimisto Promodea. Siellä tunnelma oli tiivis, ja porukkaa oli paljon. Erityisesti mieleen jäivät kesämalliston leopardikuosiset Crocsit sekä D&G:n aurinkolasit, joiden sankojen painokuvio toi mieleen 1950-luvun punaruutuisen pöytäliinan. Reebokin Freestyler-klassikkotossuista oli tullut myös Easy Tone -versio. Hauskaa.

Promodesta suuntasimme sitten ToveriHki:in, joka on yksi tyylikkäimpiä pr-toimistoja kaupungissa. Vansilla, Fred Perryllä ja Paul Frankilla oli aivan valloittavan ihania vauvan- ja lastenvaatteita. Ruotsalaisen Jumperfabrikenin syysmallisto oli jälleen mieleeni, mutta ihastelen myös heidän kesäkauden mekkojaan, joita voi tilata nettikaupasta. Onneksi en tarvitse mitään, mutta joudun ehkä hankkimaan tämän.

Olin ajatellut olla lähes puhumatta siitepölyallergian ja käheän ääneni vuoksi, mutta hiljaisuudesta ei tullut mitään, voitteko kuvitella. Näin läjäpäin tuttuja ja puhua pulputin itseni näännyksiin, mutta hauskaa oli. Välillä työpäivät ovat tällaisia, käyvät huvista.

Pikkutyttöjen Vans-tossuja herkkuväreissä.

Kylttifriikkinä innostun myös vaatteista, joissa on sanoma.

Tänään sain myös avaimet Kaapelitehtaalle. Enää tarvitaan työpöydän raijaus työhuoneelle ja olen valmis aloittamaan.

Sain vanhemmiltani isäni käytössä olleen vanhan Billnäsin työpöydän, jonka äitini on saanut edesmenneeltä ystävättäreltään. Siinä kelpaa tehdä töitä! On upeaa, että työpöydälläni on tuollainen historia.

Kaapelitehdas on yksi lempipaikoistani kaupungissa. Ainakin vielä, hehe.

Jos tulee asiaa Kaapelitehtaalle, minut voi löytää C-rapusta. Ring ring, niin otetaan kupit kaffetta.