Treenisyksy alkaa!

No niin, nyt se syksy on virallisestikin, sillä Unisportin syysaikataulu vaihtui viikonloppuna ja oma urakkani alkaa tänään kolmen tunnin voimin.  Eli se siitä pehmeästä laskusta, tällä viikolla ohjaan 10 tunnin verran. Torstaina ohjelmassa on myös Bodypumpin jatkokoulutus, jee, pääsen tekemään uutta 83-ohjelmaa. Tykästyin kovasti tuohon vielä toistaiseksi pyörivään, toivottavasti uusi setti on yhtä rautainen.

On helpottavaa päästä urheilemaan tänään, sillä olen jäkittänyt koneella työhommia kirjoittamassa viimeiset kaksi vuorokautta ja tauko on hyvästä. Mutta miten voi olla, että selvisin Helsinki Midnight Run -juoksusta ilman isompia kolotuksia, vaikka pakko sanoa, että venyttelyt jäivät täysin tapahtuman myöhäisen ajankohdan takia. Seli seli. Nyt olenkin päättänyt venytellä joka päivä vähintään vartin ja myös suunnata hierojalle kerran kuussa. Saa nähdä, jatkuuko tätä kehonhuoltointoa kaksi päivää vai jopa ehkä hieman pidempäänkin. Haaveissa tietenkin jälkimmäinen. Viime syksyn liiat treenit, silloisen yksivuotiaan takia tsiljoona kertaa yössä herääminen ja kehon ylirasitustila ovat tuoreessa muistissa, joten täytyy malttaa ottaa iisisti aina kun voin. Ylikunto kaikkine epämiellyttävine oireineen on nimittäin viimeinen asia, jota kaipaan juuri nyt.

Tänään googlettelin jotain aivan muuta, mutta törmäsin netissä tällaiseen virkistävään posteriin. Päivän kielikurssi olkoon tässä alla, vassokuu vain!

Nautinnollista maanantaita ja mahtavaa treeni-intoa jokaiselle!

Juurikin näin.