Treenit studiossa

Kuvasimme 25 jumppaliikettä Fit-lehteen valokuvaaja Marek Sabogalin ja ihastuttavan mallini, myös ryhmäliikuntaa ohjaavan Hannan kanssa.

Jengi vaan makas siellä vaik piti painaa kovasti duunia.

Hanna on huumorinaisia ja kuvaussessiomme oli oikein hauska. Useimmat liikkeistä olivat hyvin kokonaisvaltaisia ja laittoivat koko kropan kerralla töihin. Tuli hiki! Niin kuulema tehdessä, mutta myös katsellessa. Tästä alla olevasta olen hieman kateellinen, ja pieni venyttelykärpänen puraisi minua. Parikymmentä minuuttia per ilta ei olisi paha nakki! Aloitan heti ensi maanantaina.

Ja sit tää vaan venyis tälleen uskomattomasti, ei tunnu missään, lallallaa.

Myös Piksu pääsi aistimaan studion leppoisaa tunnelmaa. Liikkeiden neuvomisten ja oikean tekniikan tsekkaamisen lisäksi minulla oli myös yksi hyvin tärkeä tehtävä.

Tsuih, tsuih, tsuih, täähän on helppo homma!

Vai olikos sittenkään…?

Ei vattu tää perhanan pallo ei täyty ikinä!!

Selvisin ilman jännetupin tulehdusta ja pallokin täyttyi. En malta odottaa, että Piksu kasvaa ja voin palkata hänet kuvausjärjestäjäkseni.

Tämän tuokion sporttisista hedelmistä voitte nauttia kesän ja syksyn mittaan. Kaikki liikkeet on mahdollista suorittaa vallan omassa olohuoneessa. Voilá, ei muuta kuin stoppi tekosyille ja jumppaamaan.