Tunteen ei tarvitse määrittää..

..fiiliksiäni koko päivää. Mitä rakkaus tekisi? Tänään pidän tuon lauseen mielessäni visusti.

Voitteko kuvitella, että eilen hetken mielijohteesta sain siivottua eteisen komeron, josta olen puhunut varmasti vuoden. Ja jonne ei kunnolla mahtunut sisään, koska tavaramäärä oli valtava. Paras juttu tässä oli se, että löysin melkein kaksi kuukautta kadoksissa olleet silmälasini juuri tuolta komerosta! Ilon päivä. Itse kullekin pieneksi jäänyttä vaatetta lähti kierrätykseen ja kyllä vain tuollaisella siivousoperaatiolla on puhdistava vaikutus myös henkisesti.

No olin sitten niin vauhdissa, että lähdin myös siivoamaan Kaapelitehtaalle työhuonettani, joka minulla on enää kuun puoliväliin saakka. Sinne jäivät enää pöytä ja tuoli, jotka on roudattava pois. Jälleen huippufiilis, kun sain roikkumassa olleen asian tehtyä.

Illalla kävin vielä ohjaamassa tunnin salilliselle reippaita jumppareita. Hikoilu ja hengästyminen teki hyvää ja olinkin sitten kaikkien iltahommien jälkeen kaatumassa puhtaisiin lakanoihin väsyneenä ja loistavia unia odottaen. Toisin kävin. Olin juuri nukahtamassa, kun 1960-luvun pahviseiniemme takaa kuului pari kirosanaa kovaan ääneen huudettuna ja pling, olin hereillä. Sen jälkeen makasin hereillä iäisyyden, välillä olen nukkunut, koska näin unia, mutta aamulla tuntui siltä, että hemmetti, olenko nukkunut ollenkaan!

No, siinä sitten tovin hengasin ennen kuin nousin ja muistin omat hyvät ohjeeni, joita Sisäinen voima -kirjassanikin viljelen. Minun ei tarvitse antaa olosuhteiden määrittää olotilaani. Vaikka olisin väsynyt, voin olla onnellinen. Minun ei tarvitse antaa väsymyksen vaikuttaa fiiliksiini, vaan voin keskittyä siihen hyvään, mitä päivä tarjoaa.

Ei muuta kuin kahvia koneeseen ja tulitikut simmuihin!

Onnea vielä ihme-vastauksissa voittaneille tyypeille: Eemeli, veera, Ida K, Riina M ja Elämä on. Laitan teille sähköpostia nyt.

Iloista päivää! Minulle saa lähettää voimaa.

Tämä läppä on poimittu uusimmasta Trendi-lehdestä. Itse käytän lähes samaa: olen rakkaus. Mitä rakkaus tekisi. Kaikki varmasti toimivat!

Tämä läppä on poimittu uusimmasta Trendi-lehdestä. Itse käytän lähes samaa: olen rakkaus. Mitä rakkaus tekisi. Kaikki varmasti toimivat!