…Eikä nyt ole kyse Viidakon tähtösistä, vaikka joku varmasti, siis aivan salettiin, saattoi niin luullakin.

Tulipas tänään debytoitua tv-tähtenä. Tällä viikolla kyseisessä pätkässä nähdään lätkävalmentaja Sakke Pietilä, minun aikani koittaa myöhemmin. Täytyy sanoa, että oli kyllä hauska ja iloinen kokemus, vaikka flunssa painoi ääntä linjalle viskibasso ja niiskuttaakin jouduin hieman. Onneksi ei ollut sentään suora lähetys, koska pahin pelkoni oli se, että minua alkaa hihityttää.

Valitettavasti olin työsumasta, kuopuksen poskihampaista ja sairasteluista johtuen valmistautunut tehtävääni äärettömän huonosti, mutta lopputulos lienee ihan kelpo. Ja hei, sadan vuoden päästä sitä ei muista kukaan, jos se nyt ei niin kelpo olisikaan. Johtui varmaan kaksihenkisen filmiryhmän hyvistä energioista sekä tutusta ja turvallisesta kuvauspaikasta, mutta minua ei jännittänyt lainkaan.

Jos en tekisi jo kahta työtä ja valmistautuisi pääsykoekirjoja tankkaamalla kolmannen ammatin opiskeluun, voisin missimäisesti ilmoittaa, että haaveenani ovat tv-työt, hehee.

Hauskaa muuten, että teemana oli rakkaus. Kärlek! Sainhan juuri haasteen aiheesta pirteältä Hyvää tänään -blogin Henricalta. Siihen palaan myöhemmin tällä viikolla.