Työasiaa

Terveisiä työmuurahaiselta! Keikkaa pukkaa, mutta kesän lomailurahat(kin) on tienattava. Eilen illalla viimeistelin juttua kierrätyksestä ja pelkäsin, että kierrättäisin koko yön vanhoja autonrenkaita, jääkaappeja ja muuta sälää. En sentään, mutta herätys koitti jo viideltä taaperon toimesta. Usein muuten työjutut tuppaavat tulemaan uniin asti, jos niitä kovin myöhään askartelee.

SATOn vuokra-asujille tarkoitettu Kotona-lehti uudistui upeaksi ja on myös netissä. Käy lukemassa dokumenttielokuvaohjaaja John Websterin haastattelu sekä parhaat tärpit Vuosaaresta. Vuosaaressahan on tosi hyvä lastentarvikekirppis Piilo ja mainio uusi tuttavuus oli Vuosaaren pyörähuolto. Se oli oikea vanhan ajan pyöräliike, voin suositella.

Kiitos vielä Vuokissa asuville tuttavilleni, jotka antoivat juttuun kommenttejaan.

Ihanan raikas ja keväinen kansi ja kaikki!

Anna-lehteen kirjoitin liikuntajutun, jonka myös voi lukea netissä. Sieltä sitten ammentamaan sitä inspiraatiota liikkumiseen, niih.

Liikuntaa Anna-lehdessä nro 17.

To do -listat ovat kovassa käytössä, mutta asiat etenevät yksi kerrallaan. Kirjoitan pitkästä aikaa paria juttua myös Divaaniin, mikä lämmittää erityisesti. Vanhana Kotivinkkiläisenä kun sisustus on yhä lähellä sydäntäni. Itse asiassa aina välillä jopa kaipaan kotijuttujen tekemistä, se oli hauskaa hommaa. No, ehkä teen comebackin, mutta nyt on liian kiire moiseen, sillä esimerkiksi kuvausjärjestelyt voivat parhaimmillaan viedä aika lailla aikaa.

Kohta ensimmäinen sisäpyöräilytunti sitten Wapun. Ja huomenna bodypumpataan. Jeah.

P.s. Tulkaa sinne Facebookiin! Luvassa perheenäidin parhaita päivityksiä, heh.