Hyvä elämä

Unelmat voivat toteutua…

…ja se on empiirinen tutkimustieto: olenhan hyvä esimerkki siitä, että ahkeralla työllä ja ennen kaikkea suurella uskolla haave voi tulla todeksi.

Toivottavasti ette saa yliannostusta tästä kirjaprojektistani, mutta tässä viimeisiä tekstejä viilatessani Naisen iholla – 32 tarinaa tatuoinneista on väistämättä ajatuksissani lähes jatkuvalla syötöllä. Eilen innostuin valtavasti, kun huomasin, että kirja on tullut myyntiin jo joihinkin nettikirjakauppoihin. Kirjan voi jo nyt ainakin hankkia täältä, täältä ja täältä. Tämä on itselleni tosi iso juttu, sillä pitkäaikainen haaveeni on ihan pian totta. Olen myös alkanut suunnitella seuraavaa kahta kirjaprojektia, minulla on romaanin alku hyppysissäni, vaikka toisaalta kiinnostaisi tehdä jotain elämäntaitoon viittavaa ensin. Saa nähdä!

Määrätietoisen työskentelyn lisäksi innostuminenkin on unelmien toteuttamisessa tärkeää. Myös päättäväisyyttä tarvitaan. Kaikki isommat omat toiveeni, joihin itse olen voinut vaikuttaa, olen toteuttanut sillä tapaa, että olen ensin päättänyt jotain ja sitten alkanut toimia sen eteen. On hyvä olla realisti ja muistaa kuitenkin se, ettei kaikkea voi saada samanaikaisesti. Saadakseen jotain uutta on luovuttava jostain vanhasta. Itse olen pyrkinyt hankkiutumaan eroon kaikesta turhasta, ylimääräisestä, itselleni epäsopivasta. Niin ajatusmalleista kuin aineellisista asioistakin.

Jostain lempisetäni Wayne W. Dyerin kirjasta luin taannoin, että jotta voimme elää elämää joka meitä odottaa, meidän on oltava halukkaita päästämään irti siitä elämästä, jota olemme itsellemme suunnitelleet jo ehkä vuosien ajan. Aivan! Jos emme koe elävämme unelmiemme elämää juuri nyt, elämme ehkä elämää, jota suunnittelemme kovasti, mutta joka ei siitä huolimatta palvele meitä. Ja tähän väliin, kyllä vain siihen unelmien elämäänkin kuuluu vastoinkäymisiä ja murheita. Ei ole olemassa mitään blingbling-prinsessa-arkea, jossa kaikki vain menee niin hyvin eikä mitään ongelmia ilmaannu.

Kreikkalainen filosofi Nikos Kazantzakis on kirjoittanut, että kun uskomme intohimoisesti johonkin, mitä ei vielä ole, luomme sen. Sitä, mitä ei ole olemassa, sitä emme ole halunneet riittävästi.

Oivallisesti kiteytetty.

Ja vielä yksi huomio, kun haluamme saavuttaa jotain, kannattaa sitä muistaa haluta myös kaikille muille. Esimerkiksi aina kun näen jonkun onnellisen ajelevan Audin tai Toyotan perheautoksi täydellisesti sopivalla maasturilla, iloitsen kuljettajan puolesta. (Tilaus on siis lähetetty, tosin riisikuppini ei ole vielä vaihtunut unelmieni menopeliin, toki omastanikin olen kiitollinen.) Se, että jollain toisella on jotain, mitä itsellämme ei ole, ei ole meiltä pois. Kun osaa vilpittömästi iloita toisen puolesta, se on ihana tunne. Emmehän me vedä puoleemme sitä, mitä tahdomme, vaan enemmänkin sitä mitä olemme.

Hienoa perjantaita! Itse vietän illan uuden Bodypump 84 -ohjelman jatkokoulutuksessa. Tuskin maltan odottaa, sillä olen kuullut, että uusi ohjelma on BOOM ja siinä soi Rihanna! Palaan raportoimaan siitä viimeistään huomenna, sillä tänään tulee Dallas, lapsuuteni lempiohjelma.

No näin! (Kuva: Pinterest)

P.s. Hidasta elämää -saitin Onnen äärellä -blogini on aktivoitunut. Uusin postaus luettavissa täällä.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Unelmat voivat toteutua…

  1. Hei Jenny! Minun on jo jonkun aikaa ollut tarkoitus kiittää sinua viimeaikaisista postauksista :) Mulla on ollut vähän samanlaisia juttuja nyt menossa (esim. mitä kirjoitit ajatuksista ja teoista ja mitä olet kirjoittanut kiitollisuudesta) ja olen pohtinut suuria elämän linjoja ja kysymyksiä. Huh huh. Postauksistasi on huokunut energia ja ne ovat antaneet paljon kannustusta. Eli tack så mycket vaan. Koska muuten uusi body pump-ohjelma alkaa? Mielessäni on kytenyt ajatus pumpin aloittamisesta muutaman vuoden tauon jälkeen… Tuun sitten sinne hymyilemään sulle eturiviin ;D (…eli kun bongaat takarivissä uuden tyypin heiluttelemassa pelkkää tankoa tuskanen ja eksynyt ilme naamallaan, ni se oon sit mä!) Huh, toivottavasti et kokenut tätä kommenttia mitenkään ahdistavana, ei ollut tarkoitus. Omalla nimelläsi kun kirjoitat niin satun vaan tietämään missä ohjaat. En oo stalkkeri :D

    1. Heippa ja kiitos palautteestasi! Tosi kiva kuulla :)

      Ja ehdottomasti tervetuloa pumppiin, sinne vain eturiviin, erityisesti, jos on taukoa takana. Uusi pumppi käynnistyy Unisportilla ensi viikon maanantaina. Siihen mennessä se siis pitää opetella itsenikin. Uusi ohjelma oli hyvä, mutta monessa kohtaa saa lisätä painoja edelliseen verrattuna. Tosin jos sullakin on pidempi tauko takana, kannattaa aloittaa iisimmin, kipeiksi lihakset tulee anyway, vaikka olisi pienemmätkin painot. Mutta äkkiä siihen sitten taas tottuu, kun vain niistä parista ekasta kerrasta selviää :)

      Eli tunneilla nähdään ja tulen tekemään vastavuoroilun sun blogiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *