Valmiina uuteen

No niin. Huomenna se sitten alkaa, palkkatyö aikakauslehdessä. Neljä ja puoli vuotta freelancer-toimittajana ovat tältä erää ohi. Neljän ja puolen vuoden aikana kirjoitin varmaan pariin kymmeneen julkaisuun ja tästä eteenpäin keskityn vain yhteen. Aikamoista.

Muutamat harjoitusvalmennukset ovat vielä kesken. Kun ne on hoidettu, jään miettimään, miten valmennusten parissa jatkan. Luultavasti yksilövalmennusten sijaan vedän muutaman ryhmän silloin tällöin. Ryhmäliikuntaohjaukset ovat tauolla ainakin kevään ajan yhtä sunnuntai-illan vuorottelutuntia lukuun ottamatta. Kirjani parissa riittää varmasti myös tekemistä, ensimmäisen radiohaastattelunkin olen jo sopinut.

Elämä muuttuu hurjan paljon.

Ja se tuntuu tähän saumaan hurjan hyvältä!

Hurjan hyvä fiilis ei kuitenkaan poissulje pientä haikeutta, jota koin, kun eilen illalla seisoin Kaapelitehtaalla tummenevassa illassa ja katsoin ulos ikkunoista hämärtyvälle merelle. Mutta näin se menee, on luovuttava monesta, jotta uutta voi tulla tilalle.

Kaikki kun ei mahdu elämään samaan aikaan.

Olen silti tosi innoissani. Omalla kohdallani tämä muutos tapahtuu juuri oikeaan aikaan. En ollut vielä kyllästynyt vanhaan, mutta muutos oli silti tervetullut. Minulla on aika selkeät sävelet, miten tästä eteenpäin. Tiedän, että minusta on vaikka mihin, kun vain pääsen näyttämään koko potentiaalini. Se tuntuu samaan aikaan jännittävältä, innostavalta, motivoivalta ja mielettömän mahtavalta tilaisuudelta.

Ennen kaikkea uskon, että kaikki menee, kuten on tarkoitus.

Päivän voimasanat tulevat tässä:

Kun uskallat jättää epäilemisen vähemmälle ja luotat, että asiat hoituvat, ne hoituvat. Kipeä jalka kestää juoksua, liikennevälineet tulevat pysäkeille kuin tilauksesta, työasiat hoituvat vaivattomasti ja miettimäsi salasana muistuu yllättäen mieleesi. Kadun kulmassa törmäät tuttuun, jota juuri ajattelit. Saat tekemästäsi työstä hyvää palautetta ja arkesi vain rullaa kevyesti eteenpäin.

Nauti siitä, kun hyvien asioiden dominoefekti on valloillaan. Sinun ei tarvitse odottaa sen loppuvan itku pitkästä ilosta -teemalla, vaan voit odottaa sen jatkuvan samanlaisena ellei jopa vielä parempana. Aina tuota hyvien asioiden liukuhihnaa et vain ehkä noteeraa, sillä yksittäiset asiat voivat olla pieniä. Pienistä puroista kasvaa kuitenkin suuri joki ja valtava, vahva virta. Kun saat itsesi viritettyä siihen moodiin, että kaikki sujuu, niin kaikki todella vain sujuu.

Hyvää loppiaista! Alkaisivatko nämä pyhät jo riittää!?

Tätä maisemaa tulee ikävä.

Tätä maisemaa tulee ikävä.