Ajatuksista!

Olin tänään työkeikalla, josta kerron lisää ensi viikolla. Minulla oli kuitenkin ilo ja kunnia päästä kuuntelemaan Valmentamon Life Coach Anne Karilahden luennointia. Olin vähän niin kuin kärpäsenä katossa ja pakko sanoa, että imin itseeni tietoa kuin iilimato (kiitos vielä Elisalle mahtavasta lausahduksesta, jota tässä käytin hieman mukaeltuna). Tässäpä muuten suuri ja varmasti ainoa eläinteemainen postaukseni, jossa mainitaan sekä iilimato että kärpänen. No, leikki leikkinä. Osa Annen kertomasta asiasta oli tuttua, mutta esimerkiksi tuolien tai kävelyn avulla tehtävät mielikuvitusharjoitukset olivat vieraampia. Mutta ah, pakko sanoa, että nautin joka sekunnista!

Olen kirjoittanut aiemminkin paljon ajatuksista ja tunteista, ja niistä puhuttiin tänäänkin. Tottahan on se, että monessa asiassa ensin tulee ajatus, sitten tunne ja lopuksi toiminta. Ja näin kun asia on, niin erityisen tärkeäähän tuossa on juurikin se, mitä ajattelee, sillä sitä seuraa tunne ja viimeiseksi siis toiminta. Rautalanka-Jenny täällä hei.  

No mikä ratkaisuksi, jos asiat eivät arjessa etene, niin kuin toivoisi?

Kun päättäväisesti ajattelee asioista toisin, on lopputulos myös toisenlainen. Luonnollisesti. Ihminen vain on niin urautunut ja automatisoitunut, ettei aina edes ehdi kelailla, mitä ajattelee.

No entä sitten, jos on visioita, unelmia, toiveita ja tavoitteita, mutta mikään niistä ei tunnu toteutuvan?

Yksi lause tästä päivästä jäi erityisesti mieleeni.

Ovatko ajatuksesi oikeasti sellaiset, että ne todella vievät sinua kohti unelmiesi elämää?

Jos arki tökkii ja the unelmaelämä kuulostaa juuri nyt liian kaukaiselta, kannattaa miettiä, että:

ovatko ajatuksesi oikeasti sellaiset, että ne todella vievät sinua kohti tyydyttävää arkea?

No, ovatko ne?

Tässäpä alitajunnalle pohdittavaa ensi yöksi.

Ihanaa viikonloppua!

Soooo trueeeee! (Kuva: Pinterest)