Arvonta!

Koska arpominen on muotia ja tahdon olla trendikäs, järjestän blogini ensimmäisen arvonnan! Palkintoina on Helsinki Day Spasta saamani päivälippu 22.4.2012 järjestettävälle Body Holiday -hyvinvointifestarille, arvo 35 euroa. Lippua vastaan saa muuten tilaisuudesta itselleen vielä goodiebagin! Aikaisempi postaukseni aiheesta täällä.

Hienot on palkinnot! Kannattaa osallistua!

Koska osa blogini lukijoista ei asu pk-seudulla ja tuleminen Body Holidayhin voisi olla haastavaa, vaihtoehtoisesti voi osallistua Kukka Laakson ja Varpu Tavin Maanantaisoturit-kirjan arvontaan myöskin tätä postausta kommentoimalla. Vastausaikaa on tiistaille 10.4. klo 21 asti. Ilmoita kommentissasi myös se, kumpaan arvontaan tahdot osallistua. Lisäksi kuulisin todella mielelläni, miten olet löytänyt blogiini ja mikä siinä erityisesti koukuttaa (jos mikään, hih). Mielelläni otan vastaan myös toiveita postausten aiheista ja kaikenlaisia kommentteja. Kiitos tuhannesti jo etukäteen.

Ja juuh, tuo muoti- ja trendikkyysjuttu oli pelkkää potaskaa.

Oikea syy on se, että olen festaria edeltävänä lauantaina isoisäni hautajaisissa ja jos sunnuntaina urheilen, niin se on joogan sijaan varmasti räjähtävä, pään nollaava juoksulenkki. Näin se menee, elämän kiertokulku. Joka tapauksessa en tahdo, että lippu menee hukkaan, vaan toivon, että sen voittaja saa päivästä hyvän fiiliksen itselleen. Ja tietenkin toivotan myös antoisia lukuhetkiä! Itselläni on jostain syystä kaksi Maanantaisoturia, joten toisesta (lukemattomasta) luovun mielelläni.