Hyvä arki

Divaani, Exclusive, Fit ja Anna

Työrintamalla on ollut nyt hieman rauhallisempaa, ja olen viimeisenä parina viikkona ehtinyt vielä lomailla, laiskotella ja nauttia perheeni laatuseurasta. Freelancerina olon hyviä puolia on myös se, että minulla on upea pomo, joka toistaiseksi sallii joustavat työajat. Tykkään kovasti siitä, että ehdin paitsi ahertaa töissä, myös viettää aikaa tyttärieni kanssa. Piksu kun erityisesti kasvaa aivan silmissä, topakka tyttö oli eilen 8 kk -tarkistuksessa mitoiltaan 9800 grammaa ja 72 senttiä.

Touko-kesäkuu olikin melko haipakkaa, ja tällä viikolla lehtiä on tupsahdellut postiluukusta hyvää tahtia. Stockmannin Exclusive-asiakaslehteen kirjoitin jutun syksyllä autokauppoihin saapuvasta Citroënin DS4-mallista. Pääsin koeajelulle ihastuttavan Anne Kukkohovin kanssa. Kuvasimme muuten jutun Helsingin pitäjän kirkonkylässä, jossa sijaitsee myös viehättävä Kahvitupa Laurentius. Suosittelen!

Idyllinen kahvitupa on syyskaudella auki sunnuntaisin.
Suomalaista ja ranskalaista kauneutta vesisateessa.

Fit-lehdessä oli juttuni ryhmäliikunnanohjaajien parhaista mokista. Suosikkini on yhä edelleen tapaus, jossa mummelit meinasivat saada uudet kiharat hiuksiinsa!

Divaani-lehteen kirjoitin omakohtaisen tarinan lapsuudenkodin myynnin aiheuttamista tunteista. Hihittelin tänään itsekseni juttua lukiessani. Onnistuin kyseisen artikkelin kanssa mielestäni erityisen hyvin ja hyvältä se vaikutti vieläkin. Paljastan jutussa muun muassa olleeni kamala teini ja että nyt 34-vuotiaanakin menen kyläilemään omilla avaimillani ja usein suuntaan ensimmäisenä jääkaapille. Kaamea minä. Jutussani on muuten Maija Louekarin kuvitus, se lämmitti tosi paljon mieltäni, sillä Maijan kädenjälki on aivan mahtavaa.

Minäkö se oon? Kirjoittamani jutun sympaattinen kuvitus on Maija Louekarin käsialaa.

Huomenna ilmestyy Anna-lehti, johon kirjoitin liikuntajutun eri liikkujatyypeistä ja myös syksyn uutuuslajeista.

Kyllä se niin on, että kirjoittamisen ja töiden kautta mahtavien tyyppien tapaamisen lisäksi myös juttujen näkeminen painettuna lehdessä on aivan ihanaa. Kyllä niin tykkään työstäni kovasti, aijettä sentään!

 

 

 

2 thoughts on “Divaani, Exclusive, Fit ja Anna

  1. Löysin blogiisi ja jäin lukemaan. Tutun kuuloista elämää.

    Pitäisi itsekin käynnistää free-elämä tosissaan. Välillä sitä vaan koteloituu näiden toukkien kanssa, ja jutut jäävät myymättä. :)

    1. Hyvä, että löysit mun blogiin, sillä löysin niin sun blogiin, joka vaikuttaa ihan superkivalta! Pikaisesti surffasin ja meillä on samanikäinen vauvakin, näemmä. Palaan lukemaan ihan ajan kanssa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *