Haluatko voida paremmin tai oppia juoksemaan?

Haluatko oppia juoksemaan tai voida paremmin? NYT on hyvä hetki tehdä valintoja. Meikäläinen on linjoilla taas ja arvatkaas, minulla on verkkokauppa! Korona ei siis ole saanut lannistettua, vaan päinvastoin. Se paskiainen on saanut paitsi arvostamaan omaa hyvinvointia ja terveyttä aiempaa enemmän, se on saanut miettimään uusia kanavia saada asiakkaita ja tehdä sitä, mitä juuri nyt haluan tehdä, ja tässä se on: Maraton Jennyn verkkokauppa, tervetuloa!

Kokopäiväistä yrittäjyyttä on nyt takana 3,5 kuukautta, ja ollakseni rehellinen se on sisältänyt kaikenlaisia tunteita aina ahdistuksesta iloon ja epätoivosta luottamukseen. Mutta sillä hetkellä, kun ymmärsin lakata voivottelemasta nykytilannetta ja sen sijaan aloin keskittyä tähän hetkeen ja siihen, mitä voin tehdä, tuntui kuin joku olisi sytyttänyt lampun pimeään kellariin. Ja kyllä, portaiden päässä näkyy valoa sielläkin!

Ja parastahan tässä nykyarjessani on vapaus. Saan itse valita, mitä teen ja milloin teen. En ole kertaakaan katunut sitä, että vaihdoin siisteistä sisähommista ulkotöihin, en edes –20 asteen pakkasella tai silloin, kun tuuli on meinannut napata mukaansa ja kuorruttanut räntä- tai vesisateella. Olen nauttinut ihmisten liikuttamisesta ihan täysillä ja mikäs tässä on ulkohommissa ollessa, kun mennään kesää kohti.

Kun perinteisiä juoksukouluja ei nyt voida tarjota, keskityn yksilöihin. Jos siis sinä haluat oppia juoksemaan, parantaa juoksutekniikkaasi, treenata ohjatusti ulkona, hankkia itsellesi motivaatiota juoksu- ja voimaohjeman muodossa tai lisätä muulla tavoin hyvinvointiasi, olen täällä ja autan sinua. Kesällä teen töitä myös Loviisassa Helsingin lisäksi. Niin, ja minulta on ostettu valmennuksia lahjaksi niin pojille kuin tyttärille. Olen liikuttanut työkavereita, pariskuntia ja ystävyksiä.

Tällä fiiliksellä kohti kesää!

Että näin. Jos jossain vaiheessa oli fiilis vähän ankea, niin nyt on toisin. Jokainen päivä tuntuu ihmeelliseltä, sillä milloin vain voi tapahtua mitä vain. Tiedän kuluvan ja seuraavan viikon työt, mutta siinä se melkein onkin. Silti kertaakaan en ole katunut, että ryhdyin tähän.

Jotta voi alkaa elää uudenlaista elämää, on uskallettava luopua siitä vanhasta. 

Jos olet itsekin uuden kynnyksellä, lue yllä oleva vielä uudestaan. Sitä ei hetkessä sisäistä.

Ja olisi jopa ehkä omituista, jos luopuminen toisi mukanaan vain positiivisia tunteita, sillä niin ne kaikki tunteet kuuluvat arkeen. Erityisesti hyvään arkeen.

Ilon kautta!

Jenny

P.s. Olen myös mukana Vauhtisammakon juoksukoulun verkkovalmennuksessa, mutta siitä lisää myöhemmin!