Hoka One One test run Espoossa Suomenojan Intersportissa la 31.8.

Olen Hoka One Onen lähettiläs, ja hommissa heidän tapahtumissaan. Ensi lauantaina on Hoka One One test run Suomenojan Intersportissa Espoossa, tervetuloa!

Minulta kysytään paljon juoksukengistä ja yksi asia, jota aina korostan, on se, että merkistä riippumatta on hyvä, että juoksukenkää pääsee testaamaan ennen ostopäätöstä. Moni tekee juoksukenkähankintoja myös netissä, mutta itse olen aina halunnut testata kenkiä edes kaupassa tai sen liepeillä.

Nykyään juoksen Hoka One One -merkin tossuilla, jonka lähettilääksi pääsin suureksi ilokseni vuodenvaihteessa. Paitsi että juoksen heidän tossuillaan, olen juurikin hommissa Hokan tapahtumissa juuri auttamassa ihmisiä löytämään omille koiville ja omille lenkeille sopivat juoksutossut. Ensi lauantaina Hoka One One järjestää test runin Espoossa Suomenojan Intersportissa. Sinne on mahdollista tulla kysymään lisää Hokan tossuista ja hölköttelemään Hokilla. Itse olen paikalla noin klo 10–13, tervetuloa moikkaamaan!

Torrent-tossuilla juoksen paljon maalla soratiellä ja poluilla.

Hoka One Oneen törmäsin ensimmäisen kerran varmaankin netissä Juoksumanian Miia Kahilan kautta. Sen jälkeen puolisoni mösjöö kiikutti Hokat kotiin urheilukaupasta. Olin ihan että häh, mikäs merkki tämä on, kunnes aloin törmätä Hokan tossuihin joka paikassa. Ensimmäisen kerran juoksin niillä itse vastaavassa test runissa Malminkartanon jätemäellä reilu pari vuotta sitten. En muista, mikä malli oli kyseessä, mutta ihastuin tossuihin kovasti. Lopulta sain ihan ihkaomat Hokat testiin ja huomasin, että ne sopivat tarpeisiini mainiosti. Olen vuosien varrella ollut kaikkiruokainen juoksukenkien suhteen ja juossut vaikka minkä merkin tossuilla. Toki nämä kenkäasiat ovat myös makuasioita. Kaikki merkit eivät ihastuta kaikkia ja sen oman, itselle sopivan löytää kokeilemalla.

Monissa Hokissa on hyvä iskunvaimennus, ja kun palasin juoksemaan viime vuoden jalan murtumisen jälkeen, olin tosi kiitollinen siitä, että minulla oli Hokat niin poluille kuin asvaltille. Tällä hetkellä juoksen sileän lenkit Clifton 6 -tossuilla tai Rinconeilla. Poluilla käytän maastosta, säästä ja vähän iskunvaimennustarpeestakin riippuen Hoka One Onen Speedgoateja tai Torrenteja. Tour du Mont Blanc -alppimatkan monipuoliseen maastoon (hiekkaa, pieniä kiviä, lunta, juurakoita, märkiä polkuja, kuivia polkuja, isoja kiviä jne.) Speedgoatit olivat täydelliset! Asvaltilla ja samalla sekalaisessa maastossa juostessani jalassa ovat usein Hoka One Onen Challengerit. Minulle Hokat sopivat kuin nenä päähän, ja on ollut mahtava seurata merkin suosion kasvamista Suomessa naapurimaan Ruotsin lisäksi.

Rinconit ovat uudet suosikit.

Yksi salainen toiveeni sitten tosiaan kävi toteen vuodenvaihteessa, kun pääsin Hokan lähettilääksi varsin kovien suunnistajien, juoksuvalmentajien, ultra- ja pikajuoksijoidenkin seuraksi. Mutta onhan vain merkin etu, että lähettiläiden joukossa on myös kaltaiseni omaksi iloksi kisaava, juoksua ohjaava kuntojuoksija.

Jos Espoo ei ole ihan mahdottoman kaukana ja Hoka One Onen tossujen testaaminen innostaa, nähdään lauantaina!

Mahtavaa päivää,

Jenny

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

P.s. Sydän tuohon alas on tullut jäädäkseen. Saa painaa, kiitos <3

Vauhtisammakko-juoksukoulut alkavat Helsingissä

Kotitreeni astui elämääni

Överi sokeri jäi, kun laitoin ruokarytmin kuntoon

Miten pitää huolta siitä, että virtaa riittää seuraavaan lomaan saakka?

Kateus ja tyytymättömyys – kesän vitsaukset