Ihmissuhteista

Odotan jo malttamattomana kolmea tulevaa päivää ja Les Mills Bodycombat -koulutusta. Eilinen Bodypump tuntuu tosin jumittavan erityisesti reisiä ja rintalihaksia, mutta sillä se lähtee, millä on tullutkin! Eli ei muuta kuin treenaamaan niin kuin huomista ei olisi. Ja voi olla, että jos en saa kunnolla nukuttua, se huominen ei ehkä koitakaan. Ainakin eilen sydän hakkasi sen verran rivakkaa tahtia treenin huippukohdissa, että vähempikin olisi riittänyt.

Muutenkin on hyvä päästä päästelemään turhia höyryjä combatin pariin. Olen nukkunut siis jo viikon verran todella huonosti ja väsyneenä minusta sukeutuu ikävä ihminen. Taapero sen sijaan vetää jopa 12 tuntisia sikeitä, mutta itseäni valvotuttaa (ja vatuttaa). Myös urheilunpuute kiristää kupolia. Huomenna aloitan siis elämäni parempana ihmisenä noin miljoonannen kerran.

Tuli muuten mieleeni sellainen juttu, että ole sitä itse ensin, mitä odotat muilta. Tämä mainio ohje pääsee välillä itseltäni hukkaan. Erilaisten ihmissuhteiden tila kertoo siitä, mitä annamme itsestämme toisille. Jos ihmissuhteen, oli kyse sitten puolisosta, lapsista, sukulaisista, ystävistä, työkavereista tai vaikkapa naapureista, kanssa menee loistavasti, olemme antaneet itsestämme varmasti paljon hyvää, näyttäneet positiivisia puoliamme, jakaneet iloa, rakkautta ja aikaamme. Olemme olleet kiinnostuneita toisesta ja arvostaneet häntä. Jos suhteessa menee päin persettä, on ehkä hyvä miettiä, miten paljon siihen on itse panostanut vai onko lietsonut enemmänkin pahaa tuulta ja negatiivisuutta. Onko ollut läsnä toiselle?

Jos aina ajattelee, että sen toisen on oltava ensin jonkinlainen, jotta suhde toimii, on hakoteillä. Se voi olla, että elämä valuu hukkaan odotellessa. Ja entäpä, jos se toinen kelailee juuri samoin? Kyllä se niin menee, että itse kannattaa näyttää esimerkkiä.

Keskimmäiseltäni synttärilahjaksi saamassa Rhonda Byrnen Voima-kirjassa (Wsoy 2011) sanotaan, että Et saa elämässäsi mitään, ellet anna sitä ensin itse. Kylläpä muuten lapset tietävät, mistä äiti innostuu, hih.

Byrnen mukaan pystymme muuttamaan välittömästi mitä tahansa ihmissuhdetta etsimällä toisesta piirteitä, joita rakastamme, arvostamme ja joista olemme kiitollisia. Ja että kun etsimme toisesta enemmänkin hyvää kuin kiinnitämme siihen huonoon huomiota, alkaa tapahtua ihmeitä.

Tulen kirjoittamaan väliaikatietoja koulutuksesta, mikäli selviän siitä tolpillani!

Ihanaa loppuviikkoa!

Turkkilaiset ruusut saivat minut aivan hullaannuksiin!