Iloa päivään!

Viime päivinä olen saanut palautetta siitä, että onnistun innostamaan ihmisiä ja tartutan heihin uutta virtaa. Todella kiva kuulla! Joka kerta kehuista tulee iloinen fiilis. On ihan mahtavaa, jos pystyn edes pikkiriikkisen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään itselle sopivia, hyvää oloja tuovia keinoja näinkin yksinkertaisella keinolla kuin kirjoittamalla. Kiitos siis teille, että jaksatte käydä lukemassa.

Välillä on hyvä oikein kunnolla vatvoa omaa elämäntilannetta, elämäntehtävää sekä psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Sillälailla kunnolla miettiä, analysoida ja puntaroida mitkä ovat asioita, jotka tekevät oman olon paremmaksi. Ja mitkä ovat niitä asioita, joista ehkä voisi luopua.

Toisina päivinä ilon löytäminen taas ei vaadi paljoa, vaan tuntuu jotenkin itsestäänselvältä. On jotenkin helppo olla iloinen ja hyväntuulinen. Ei tarvitse mitään erityistä buustausta, on vain. Tänään on sellainen päivä. Johtuisiko yhtäjaksoisista 6,5 tunnin unista vai ihanan Mia Jokinivan vetämästä aamujoogarentoutuksesta, johon palaan myöhemmin, vautsivau sentään!

Sitä siis saa, mitä tilaa. Sittenkin! Ensi yöksi tilaan unta täydet 7 tuntia, heh.

(kuva netistä)