Iloisia terveisiä!

Eilinen päivä oli ihan mahtava! Sain kuulla, että eräs monivuotinen, välillä kuopattunakin ollut haaveeni tulee nyt varmasti toteutumaan. Vielä pitää malttaa odotella hetki ennen kuin voin jakaa suuren iloni kanssanne. Ja kyllä vähän epäilen sitäkin, jaksaako kukaan siitä niinkään innostua kuten minä itse, mutta näinhän se menee, meillä jokaisella on ne omat ilot, haaveet ja tavoitteemme. Joka tapauksessa tämä oli hyvä esimerkki siitä, että jos todella haluaa tehdä jotain koko sydämellään, uskoo itseensä ja rohkeasti uskaltaa, unelma voi toteutua. Mutta, yhä edelleen painotan sitä, että töitä on tehtävä. Kukaan ei hae kotoa sohvalta.

Tosin alkuviikosta kärsin juuri samaiseen projektiin liittyen kamalia itsetunto-ongelmia. Vaikka kirjoitin Onnen äärellä -blogissani itsensä likoon laittamisesta, uskaltamisesta ja siitä, että jos jokin idea kerran lytätään, se ei tarkoita sitä, että aina kävisi niin, niin jotenkin kyllä nyt olivat rouvalta hetkellisesti omat opit pahasti hukassa. Onneksi skarppasin, sillä ei sitä valivalivali-soundia olisi jaksanut perheeni kauaa kuunnella. Aloin sitten luoda positiivisia mielikuvia asiasta ja yöllä heräsin tunteeseen, että kaikki järjestyy. No niin toden totta teki.

Tänään aamulla kun ajoin ohjaamaan Bodypumpia, olin niin iloinen, että itkeä tirautin muutaman onnenkyyneleen! Viimeksi olen tainnut itkeä ilosta silloin, kun kuopukseni syntyi ja päästi ensirääkäisynsä.

Aamun Bodypumpista vielä, kyllä huomasi, että meno oli hieman jähmeää. Olen syönyt pääsiäisen jälkeen liian vähän hiilareita kaikkeen puuhasteluuni nähden. Hyvin jaksoin kyykätä 15 kg per tangon pää, mutta onneksi en lisännyt painoja esimerkiksi hauiksessa. 3,5 kiloa per pää oli haastavampi kuin yleensä, sillä kädet tuntuivat olevan yhtä loppumatonta spagettinauhaa. Illalla täytynee vähän tankata jotain hiilaripitoista, sillä huomenna aamulla tuuraan sisäpyöräilyn ja Bodypumpin.

Arvontakin on suoritettu, iso kiitos kaikille osallistuneille!

Helsinki Day Spa:n Voimistavaan Body Holiday -hyvinvointipäivään 22.4. osallistuu mariaelina. Kukka Laakson ja Varpu Tavin Maanantaisoturit-kirjan voitti nimimerkki Annie. Ilmoitan voittajille myös henkilökohtaisesti.

Nauttikaa perjantaista, elämä on nyt!

Kuopukseltani opin tässä ja nyt -elämistä, mutta hän on myös oivallinen keskittymisen ja kärsivällisyyden opettaja!