Hyvä elämä

Internettilakko

Kun tekee töitä tietokoneella, lomakaan ei tunnu lomalta, jos ei pääse nettipimentoon hetkeksi. Haastan itseni myös facebookkailemaan vähemmän kännykällä. Saa nähdä, pystynkö ja kykenenkö. Ainakin yritän!

Senpä vuoksi mukaan on pakattu päiväkirja, muistikirja, kynä ja kirjallisuutta. Tarkoitukseni on olla luova, mutta voi olla, että homma kuihtuu pelkäksi  auringossa makailuksi. Ei pöllömpää sekään.

Ihanaa heinäkuuta!

Ja sit tää menis ite tänne matkalaukkuun tarkistaa, että maissinaksut on messissä. (No okei, oikeesti äiti laitto mut tänne).

 

3 thoughts on “Internettilakko

  1. sama juttu: kun tekee koneella töitä, en oo kesälomalla pystyny avaamaan konetta ku muutaman kerran. kännykällä netin selaaminen ei kyllä mua ahdista.

  2. Ihaillen luen lomafiiliksistäsi. Ja siis vähän kademielellä. Itselläni meni loma täysin pieleen tänä vuonna. Olin aikonut jäädä lomalle juhannukselta ja olla koko heinäkuun lomalla. Vaan toisin kävi: juuri jussin alla pukkasi tilauksia, jotka lupasin hoitaa. Vaan kun koko muu Suomi kävikin lomalle, minun ”pikajuttuni” venyivät ja vanuivat ja lopputulos on, että sovin haastatteluita pitkin heinäkuuta, osa ihmisistä on vieläkin tavoittamatta (ja sekös stressaa). Lisäksi kaiken säätämisen keskellä kaksi isoa juttua odottaa vielä kirjoittamistaan (keikat siis tehty). Deadline 1.8. mutta kun aikomus oli tehdä jutut pois alta ENNEN lomaa. (Mitä lomaa?)

    Kunnon stressiä siis pukkaa ja hieman sitä vitutustakin. Elokuussa sitten aion kaksi viikkoa lomailla, jos luoja suo. Ja sitten se netti kiinni ja meiliin lomaviesti päälle. Silläkin uhalla, että elokuu on freelancerille huonointa aikaa olla tavoittamattomissa. Kun asiakkaat palaavat lomilta. Aivan sama. Tässä vaiheessa olen niin loppuun palanut, että pitäkööt tunkkinsa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *