Kaikki järjestyy

Tänään avasin silmäni samalla yllä olevaa affirmoiden.

Nyt tuntuu moni asia tökkivän.

Ei se mitään. 

Etsin kommentoijia yhteen artikkeliin, ei tahdo löytyä. Hoi, missä kaikki kaupunkiviljelijät tai vuokra-asujat, joiden taloyhtiö on Facebookissa?

Odotan, että kuulen eräästä toisesta haastateltavasta, sillä kyseinen juttu on jo myöhässä päivämääräsekaannuksen takia. My bad. Ei tule toistumaan.

Joudun käymään kuvauttamassa ranteeni, sillä eilinen pumppi meni keppijumpaksi ja sisäpyöräilyssäkin oli hankaluuksia. Tämä käsiasia ottaa minua tosi paljon kupoliin. Terveys nousee kyllä ykköseksi rahan ja kaiken muun materian sijaan.

Ulkona sataa ja on harmaata. Oliko kesää ollenkaan?

Kaikki järjestyy.

Jostain syystä en ole stressaantunut. Ajattelin aamulla, että joka kerta, kun kielteinen tai hermostuttava ajatus nousee päähäni, tarkkailen sitä, vaiennan sen ja hätääntymisen sijaan toimin. Tänään aion kirjata negatiiviset ajatukset myös muistivihkoon. Saa nähdä, mikä on tulos illalla. Ehkä puhdas nolla?

Ajatellaanpas. Me voimme itse valita stressaantumisen, hermostumisen ja rauhallisena pysymisen välillä.  Jos yksi keino ei tuota tulosta, joku toinen toimii varmasti. Ei siis muuta kuin rutiineja rikkomaan ja etsimään uusia väyliä asioiden toteuttamiseen.

Juurikin näin. (Kuva: FB/Visual Statements)

Loppujen lopuksi asioilla on oikeasti tapana järjestyä, tavalla tai toisella.

Vaikka me ihmiset olemme keskeneräisiä työmaita, se ei tarkoita, että (kaikki) asiat olisivat.

Toimivaa tiistaita!