Positiivista energiaa…

…lähetän minä juuri sinulle!

Huolimatta siitä, että viikko alkoi turvonneella ja jäykällä ranteella. Ilmeisesti selvisin kuitenkin ilman murtumaa, sillä kättä ei särje (kuin tietyssä asennossa). Tämä hankaloittaa kyllä tulevan viikon ohjauksia, maanantaista perjantaihin ohjelmassa on Bodypumpiakin joka päivä. No, tekiessä sattuu ja tapahtuu. Harmittaa hulluna, mutta se ei asiaa muuksi muuta. Eikä muuten jäänyt mitään kammoa lautaa kohtaan, ja heti nousin sille uudestaan. Ja voi, tulen varmasti kaatumaan vielä kymmeniä kertoja. Mutta että pitikin!

Odotan malttamattomana, että pääsisin lueskelemaan.Tämä viikko on vain ahdettu täyteen monenlaista, joka päivä on haastatteluja ja kuvauksiakin. Kirjapinoni kasvoi jälleen, sillä lauantaina maalta palatessamme pysähdyimme legendaariselle Pukaron paroni -huoltamolle, jossa on myös Kirjapörssi. Ja kuinka ollakaan, elämäntaito-osaston kirjat olivat mojovissa alennuksissa. Osan noista olen lukenutkin, mutta en vain voinut olla hankkimatta niitä. Elämäntaitoasiaa tulossa siis!

Aaah, kun olisi aikaa lukea!

Erityisesti tuo Judith Orloffin Myönteinen energia -kirja kiinnostaa, sillä olen lukenut myös muita hänen teoksiaan.

Kirjassa kehotetaan aluksi kuvittelemaan energian välittävän kahta ominaisuutta, myönteistä ja kielteistä. Kirjan avulla voi oppia, miten valjastaa oma myönteinen energia voimakkaasti käyttöön. Tuskin siis maltan odottaa muuttuvani säkenöiväksi positiivisen energian lähettilääksi, hih.

Mutta tottahan se on, että arjessakin jotkut tilanteet tai ihmiset tuntuvat antavan myönteistä, hyvää energiaa. Joidenkin kanssa tunne taas on päinvastainen. Kaiken ja kaikkien kanssa on oltava, mutta kyllä sitä enemmänkin hakeutuu niiden ihmisten pariin, joilta saa hyvää fiilistä.

Olen muuten jo pitkään miettinyt meneväni kokeilemaan jotain energiahoitoa. Onko joku testannut? Kokemuksia?

Upeaa alkavaa viikkoa kaikille, laitetaan myönteinen energia liikkumaan eteenpäin. Yksi pieni hymy, halaus, kaunis sana tai vilpitön kehu kohtaamallesi ihmiselle tekee jo paljon.

Ja hei, tämäkin päivä on ainutlaatuinen. Eikö muuten ole aika makeeta, että jokainen aamu voi ajatella juuri kyseisen päivän olevan paras ikinä. Itse olen nyt jonkin aikaa tehnyt niin ja elämä tuntuu aika kliffalta. Myös kotona hyväntuulisuuteni on noteerattu. Vau.

Muutama sata sivua kahlattavana, aijettä sentään, ihanata!