Kaikki toimii!

Mutta toimiiko ikuisesti?

Eilen kun karskit pelastavat enkelit olivat työntäneet huoltsikan pihalle hajonneen automme käyntiin, kuului takapenkiltä tyttären, 11, heleä ääni: Tälläkin tapahtumalla on varmasti jokin tarkoitus. Minua nauratti, kun mietin, etteipä ole omena kauas puudosta pudonnut.

Illalla sen keksin! Tapahtuneella oli ainakin se tarkoitus, että tajusin jälleen, miten tuudittautunut olen siihen, että kaikki toimii. Ja miten se minä tyttö vain pidän erilaisia asioita täysinä itsestäänselvyyksinä. Eihän sitä tule edes ajateltua, että voisi käydä niin kuin juuri eilen. Totta kai auto toimii. Ja tietokone ja kännykkä. Totta kai olen terve. Tietenkään minulle ei tapahdu mitään kovin ikävää.

No, selväähän se on, että ei se niin mene. Elämä koettelee, mutta toki myös antaa paljon.

Jokainen hetki on siis ainutlaatuinen. Riippumatta siitä, mitä se hetki tuo tullessaan. Jokainen päivä tulisi elää kuin se olisi ensimmäinen ja viimeinen. Mutta se on hemmetin hankalaa toisinaan! Jos tietäisin, että huomista ei tule, olisinko erilainen, juuri nyt?Todennäköisesti. Ainakaan en kiukuttelisi turhasta tai siis lainkaan.

Jokainen vastoinkäyminen, hankala tilanne tai ikävä ihminen kannattaa ottaa opettajana, joka johdattaa meitä eteenpäin omalla polullamme. Jokaisesta ilon hetkestä on hyvä ottaa kaikki irti. Hyvissä fiboissa saa oikein kieriskellä! Nautitaan!

Ja sitä paitsi, mikään ei kestä ikuisesti, ei onni eikä epäonni. Eikä näköjään auton akku.

Auto on jälleen kunnossa, kiitos asianosaisille. Eilinen toimi muistutuksena. Osaanpa ainakin taas arvostaa toimivaa kulkupeliä ja muistan kiittää pikku riisikuppiani siitä, että se jaksaa kyyditä minua paikasta toiseen.

Itsestäänselvyyksiä ei ole. Se kun pysyisi mielessä!

Tämä posteri on vanha tuttu, mutta ah, niin oiva muistuttuja! (Kuva: shop.holstee.com)