Maanantaillakin on merkitystä

Jostain syystä heräilin viime yönä kymmenen kertaa. En tiedä, jäikö illalla hetken aikaa katsomani Snabba cash päälle ja uniini senkin jälkeen, kun dumburken sammutettiin klo 22. On muuten hyvä leffa, suosittelen. Olen siis nähnyt sen ennenkin.

Silti aamulla silmät avatessani ensimmäisenä mietin, että voi helvetti sentään, tänään on maanantai. Saako hypätä suoraan tiistaille?

Hahaha, no en siis todellakaan miettinyt. Sen sijaan ajattelin, mitä kaikkea minä voin tehdä, jotta todella nautin tästä alkavasta viikosta. Sillä niinhän se menee, itse sitä on vastuussa omasta hyvästä tuulestaan ja hyvinvoinnistaan. Ei voi odottaa, että muut tekevät asiat puolestamme saati sitten elävät elämäämme sen sijaan, että itse olisimme täysillä messissä. Helpottavaa on, ettei tarvitse miettiä kuin yhtä kysymystä ja sitten toimia itseltään saamien vastausten mukaan:

Mitä minä teen tällä viikolla itseni hyväksi, jotta elämäni olisi merkityksellistä juuri minulle?

Ja mikä parasta, kun tekee asioita hyvällä mielelellä, rennolla otteella ja positiivisin fiiliksin, se tarttuu ihmisiin ympärillä. Sekä vieraisiin että niihin läheisiin, jotka usein peilikuvan tavoin näyttävät meistä itsestämme niitä ihan omia, ärsyttäviä piirteitämme.

Kokeilepa. Harva pystyy murjottamaan, jos seura suorastaan säteilee positiivisia fiilareita ympärilleen ja ympäristöönsä.

Ah, miksei aina voi olla maanantai! Mainiota alkanutta viikkoa jokaiselle! Ai, ja nyt muistan. Näin unta, että olin myöhästyä lentokoneesta. Onneksi vain lentokoneesta, enkä omasta elämästäni.

Joo, tiedän, jo toinen kuva valkovuokoista! Mutta ne on niin söpöjä! Ja ilmaista huvia suoraan luonnosta.