Minä onnistun -treenikuvauksissa

Eilen kuvasimme tammikuun 7. päivä starttaavan ja tästä ensimmäisestä, ensi viikon jälkeen loppuvasta pilottiversiosta päivittyvän Minä onnistun -valmennuksen treenivideoita. Kehitämme valmennusta Marjaana Lehtisen ja Tuukka Pursiaisen kanssa jatkuvasti ja on hauskaakin miettiä, mitä kaikkea valmennus voi pitää sisällään. Olimme ystävällisesti saaneet luvan kuvata Vantaalla Jumbon lähellä sijaitsevalla Pakkala Gym -salilla, joka on avattu hiljattain. Jos asuisin lähempänä, tietäisin, missä treenaisin! Sali oli avara ja sieltä löytyi kaikki mahdollinen traktorinrengasta ja työntökelkkaa myöten ja se sopii kaikentasoisille kuntoilijoille – niin naisille kuin miehillekin.

Koska Tuukalla, Marjaanalla ja itsellänikin on päivätöiden ja Minä onnistun -verkkovalmennuksen lisäksi muitakin hommia ja projekteja meneillään, aina kun tapaamme, teemme tosi tehokkaasti töitä. Naurultakaan ei tosin vältytty, ja vietimme oikein hauskan aamupäivän yhdessä. Mutta saimmepa myös paljon aikaiseksi! Meidän tiimissämme kaikki tekevät kaikkea, joten paitsi että sain jumpata, sain myös kuvata. Tosi nastaa puuhaa sekin!

Tuukka puurtaa, minä kuvaan.

Yhtään en tiedä, mitä tässä tapahtuu! Tuukka kertoo ohjeita Marjaanalle?

Meidän tiimi.

Lapsi on terve, kun se leikkii!

Minä onnistun -valmennus sai alkunsa tämän vuoden tammikuussa, kun Marjaana otti minuun yhteyttä.

Marjaana kuvaa, Tuukka tekee.

Sain tehdä ihan kunnon jalkatreeniä eilen. Hyvä niin! Rappusissa vaivannut polvikipu häipyi.

Tuukka näyttää, miten kyykätään.

Kukkuu!

Seuraavan valmennuksen alkamiseen on vielä tovi, mutta kannattaa seurata Minä onnistun -valmennussivuja ja meitä kaikkia somessa, niin pysytte kärryillä, jos kiinnostaa.

Mahtavaa päivää!

Jenny

INSTAGRAMISSA: jenny_vastaiskuankeudelle

FACEBOOKISSA: vastaiskuankeudellefi

LUE MYÖS, LAITA JAKOON: 

Kohti leuanvetoa – aloitin roikkumalla

Yritän muuttua talvi-ihmiseksi

Kävely ja ulkoilu – uudet trendilajit