Olivia & Fit

Uudessa Olivia-lehdessä on juttuni kolmesta naisesta: Jonnasta, Susannasta ja Hannasta, jotka pistivät yrityksen pystyyn äitiysvapaansa aikana. Täytyy sanoa, että vau! Teinhän töitä itsekin jonkin verran läpi äitiysvapaan, mutta energiani eivät sentään olisi riittäneet firman perustamiseen.

Uusin Olivia-lehti.

Olen kai nykyään muutenkin liian mukavuudenhaluinen, sillä vältän kaikkea, josta mahdollisesti voisi koitua stressaavia tilanteita. Toisaalta katson elämää nykyään myös aika eri silmin, paljon rennommalla tavalla. Kun ei tää homma niin vakavaa ole, nääs.

Pitäisi ehkä kuitenkin reipastua tämän hienoisen downshiftailun sijaan ja alkaa taas painaa enemmän hommia. Minulla alkaa olla olo, että olen levännyt riittävästi. Ja sitä paitsi, mitäs sitä talvella muutakaan voi tehdä Suomessa, heh.

Fit-lehdessä on sitten tarjolla vaikka mitä, näppikseni on niin sanotusti sauhunnut: on Kahvakuulailija Kukka Laaksoa, sisäpelitossuesittelyä ja juttua ratsastusharrastuksen pariin 14-vuoden tauon jälkeen palanneesta Irasta. Minulla oli myös ilo viettää aikaa sulkapallohallilla neljän iloisen Fit-muuttujan kanssa.

Uusin Fit.

Ei muuta kuin lehtikipsalle ja sitten lukemaan!