OSLO SKIN LABIN THE SOLUTION OSANA IHONHOITORUTIINEJA

MAINOS: Oslo Skin Lab

Olen ottanut ikääntymiseeni sen asenteen, että on hienoa, että saan vanheta, koska sekään ei ole itsestäänselvyys. Toki tämä ei tarkoita sitä, että haluaisin rupsahtaa ennen aikaisesti tai en välittäisi ulkonäöstäni. En meikkaa voimakkaasti, mutta ihostani pidän nykyään mielelläni hyvää huolta. Ja jos vielä kolmekymppisenä olin vesi- ja saippuapesutyyppi enkä ollut kovin kiinnostunut ihonhoidosta, on siitä onneksi tullut rutiini viime vuosina. Olen myös utelias kokeilemaan uusia keinoja, kuten Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauhetta, jonka aikanaan bongasin Anna Saivosalmen blogipostauksesta.

The SolutionTM Anti-wrinkle Collagen koostuu 100-prosenttisesti hydrolysoiduista kollageenipeptideistä. Hydrolysoiduilla kollageenipeptideillä on tutkittu olevan ihon pintaa parantava vaikutus. 

Ihoni on ollut koetuksella

Olen kesän lapsi, ja rakastan aurinkoa! Ikävä kyllä sillä on seurauksensa ja on yhä, vaikka nykyään alan käyttää aurinkosuojaa kasvoissa jo maaliskuussa. Nuorempana olen myös käynyt solariumissa, niin kammottavalta kuin se tänä päivänä kuulostaakin. Solarium kuului aikanaan kuntokeskuksissa työskentelevien työsuhde-etuihin. Onneksi niistä on monissa paikoissa luovuttu kokonaan. 

Vietän aikaani kesäisin saaressa merellä, ja teen myös suuren osan juoksuvalmentajan töistäni ulkona, oli sitten 20 astetta pakkasta tai 25 astetta auringossa. Sanomattakin selvää, että ihoni joutuu koetukselle ja varsinkin viime talvi myös etelän kovine pakkasineen rasitti ihoani päästä varpaisiin. Minulle on tehty erilaisia ihoanalyyseja lähivuosina, ja lopputulos niissä on aina sama. Kasvoissani T-alue eli otsa, nenä ja leuka rasvoittuvat, kun taas posket, silmänympärykset sekä ylähuulen alue ovat rutikuivia. Silmänympärysihoni on erityisen ongelmallinen, ja sen kuivuus korostaa silmäryppyjä entisestään. Mutta nyt on näin, ja sen teen ihoni eteen, minkä voin. 

Kimmoisuutta ihoon Oslo Skin Labin The Solutionilla

Aloitin Oslo Skin Labin The Solution -tuotteen nauttimisen helmikuun puolivälissä. Lisäsin päivittäin muutamaa unohdusta lukuun ottamatta hajuttoman ja ei miltään maistuvan jauheen annospussistaan vesilasiin, johon laitoin myös monivitamiiniporetabletin. Koen, että ihoni näyttää nyt huhtikuun loppupuolella kirkkaammalta ja vaikuttaa kimmoisalta ja jotenkin elävämmältä, jos niin voi sanoa. Oslo Skin Labin The Solution on nyt osa ihonhoitorutiineja.

Vaikutukset huomaa, jos lopettaa?

Muutama kaverini on todennut, että vaikka Oslo Skin Labin The Solutionin käytön vaikutuksia on sitä käytettäessä vaikea itse silmämääräisesti arvioida, ne saattaa huomata, kun tuotteen käytön lopettaa. 

Itsekin jatkan tuotteen nauttimista. Uskon, että itselleni tuotteen pidempi säännöllinen käyttö voi antaa lisää positiivisia vaikutuksia ja olla osa ihonhoitorutiineja. Samalla jatkan ihoni huolellista puhdistamista, sen suojaamista auringolta sekä sen kuivuuden vähentämistä kaikin tavoin. Ihonhoitorutiineissa tuskin onkaan yhtä seikkaa ylitse muiden, vaan kaunis ja hyväkuntoinen iho lienee kaikkien näiden tekijöiden summa.   

Koodilla JENNY BH saat 60 prosentin alennuksen ekasta pakkauksesta jäseneksi ryhtyessäsi, ja jatkossakin 30 prosentin alen. Linkki kampanjaan on TÄSSÄ.

Ihanaa sunnuntaita,

Jenny