Perhoset vatsassa..

..kertovat usein järkeilevää mieltä enemmän. Ja joskus pieni jännitys on vain hyvä juttu.

Epävarmuuden keskellä sinun voi olla joskus vaikea luottaa siihen, että elämä kantaa. Moni projekti on pitkä ja hedelmät näkyvät sitten joskus. Sinun on opittava odottamaan luottavaisesti. Et voi pakottaa asioita etenemään nopeammin. Ja sitä paitsi pakko on useimmiten huono motivaattori, oli kyse mistä tahansa. Asiat eivät aina tapahdu silloin kun sinä tahdot, että ne tapahtuisivat.

Luota omiin tuntemuksiisi, fiiliksiin ja perhosiin vatsassa, ne kyllä kertovat usein jopa mieltä enemmän, missä menet. Ja jos haluat uusia lopputuloksia, tee asiat eri tavoin kuin ennen. Niin helppoa on kangistua kaavoihinsa ja alkaa toimia automaattiohjauksella, tänäänkin. Onko kyse sitten mukavuudenhalusta vai pelosta, vai kummastakin. Mitä tapahtuu, jos nyt teetkin vanhan käytösmallin sijaan jotenkin toisin?

Aina ei tarvitse edes tietää tarkkaan. Riittää, että rohkaistut kokeilemaan uusia keinoja. Jos menee metsään ensimmäisellä kerralla, niin onneksi voit aina nousta.

Niin kauan kun vain pysyn siellä, missä hommat menevät niin kuin ne on aina tehty, vaikka lopputulos sitten ei olisi edes niin hyvä kuin se voisi olla, mitään uutta ja virkistävää ei tapahdu. Minunkin on pakko pystyä venymään pois mukavuusalueeltani, ainakin silloin, jos toivon elämääni jotain uutta. Välillä epämukavuutta on pakko sietää, että saa palkinnon. Joudun arjessani laittamaan itseni alttiiksi monille asioille, mutta lopulta se on sen arvoista. Kun huomaan pystyväni sellaiseen, mitä en olisi itsestäni uskonut, vahvistaa se sisäistä voimaani entistä enemmän.

Upeaa uusien mahdollisuuksien perjantaita sinulle! You can do it!

P.s. Olisi kiva kuulla lisää, kuka siinä sinun tuolissasi ruudun toisella puolella tekstejäni lukee. Arvostan suuresti jokaista pientäkin merkintää ja kommenttia!

Tältä näytti työpöytä eilen, kun olin saanut uuden kirjan tekstin lopulta kahlattua ensimmäisen kerran läpi! Huh! Toinen kierros alkakoon...saa lähettää voimaa ja energiaa!!

Tältä näytti työpöytä eilen, kun olin saanut uuden kirjan tekstin lopulta kahlattua ensimmäisen kerran läpi! Huh! Toinen kierros alkakoon…saa lähettää voimaa ja energiaa!!