Hyvä elämä

Pois tutuista kuvioista…

… ja Berliiniin!

Olisi minun neuvoni ihmiselle, joka kaipaa uutta inspiraatiota ja vaihtelua arkeensa.  Välillä pitää mennä kauas, että näkee lähelle.

Kyllä vain arkiympyröistä poistuminen voi tehdä ihmiselle hyvää. Kaikki tavoitteet, pääkoppaa mietityttäneet asiat ja unelmat kirkastuvat kirkastumistaan. En tiedä, johtuuko se tästä kaupungista, jota diggailen hulluna, vai vain siitä, että joskus ihmisen pitää irrottautua normikuvioista jotta pystyy ylipäänsä näkemään asioita eri tavalla kuin mihin on tottunut.

Denkmal für die ermordeten Juden Europas -muistomerkki taisi olla taaperon mieluisimpia kohteita.

Ja turhaan muuten hermoilin sitä, miten kaupunkiloma sujuu 1 v 9 kk vanhan taaperon kanssa. Hän on ollut erittäin mallikasta ja kärsivällistä matkaseuraa ja erityisen innostunut Berliinin sujuvasta ja laajasta metroverkostosta.

Tässä taas nähtiin se, että niin turha kaivaa verta nenästään miettimällä ja murehtimalla etukäteen. Asiat menevät, kuten ne menevät, eivätkä ne murehtimalla ainakaan muuksi muutu. Chill!

Milloin minä lie opin sen, että ajattelen vain sitä, mitä haluan ja toivon. Enkä siis ajattele sitä, mitä pelkään, kammoan ja jota en kaipaa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

8 thoughts on “Pois tutuista kuvioista…

  1. Hitsi, nyt myinkin puolivahingossa meidän Berliinin-reissun Vauva-lehteen, joten sieltä voi lukea ensi vuoden puolella :)

   Hotelleja kaupungissa on sikana, googleta Berlin + hotels niin pääset sellaisille sivustoille, jossa niitä on listattu mm. kaupunginosan mukaan. Hyvän hotellin **** saa helposti jo huntilla yö.

   Kaupunginosa vaikuttaa, me oltiin nyt Charlottenburgissa mikä sopi hyvin lapsen kanssa, mutta muuten oon useimmiten ollut Mittessä tai Kreuzbergissä ja välillä olen vuokrannut asunnonkin. Niitäkin kannattaa harkita.

 1. Toivottavasti alan katsoa elämääni uusin silmin viikonlopun jälkeen. Edessä viikonloppu urheilua Vierumäellä. Yksin. Ilman miestä ja lapsia. Mies jää lasten kanssa kotiin ensimmäistä kertaa 10 vuoteen. Siis ”näin pitkäksi” aikaa.
  Jospa molemmat katsomme toisiamme uusin silmin :)

  1. Hei, nauti Vierumäestä!! Apua, nyt vasta huomasin, että sun vanha blogi on poissa! Mutta onneksi uusi tilalla!
   Tosi hyvä, että saat omaa aikaa. Ja hyvä myös, että mies saa kokeilla pitkästä aikaa, miltä tuntuu olla yksin kotona. Se on oikein sen.

 2. Hih, tutunnäköinen labyrintti, tammikuussa puikkelehdin itse tuolla! Berliini on aika ihana. Chilliä reissunjatkoa! :)

  1. Joo, toi on hieno paikka ja sellaiselle metriselle taaperollehan se vaikutti olevan mieletön kokemus. Oli pakko pitää lapsi koko ajan katseen alla, en olisi halunnut häntä tuonne hukata. Vaikuttava muistomerkki.

  1. Ingrid, kiitti, Berliini oli mahtava kaupunki myös lapsen kanssa siellä vieraillessa.
   Yksi suosikeistani, jonne palaan aina uudelleen.
   Täytyykin tehdä jokin pieni postaus aiheesta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *