Rakkautta, valoa ja rauhaa sinun jouluusi

Syksy meni niin vauhdikkaasti ja joulukuu oli täynnä syntymäpäiväjuhlallisuuksia, että vaikea on uskoa, että huomenna tosiaan on jouluaatto! Varsinkin kun nurmikko loistaa vihertävän ruskeana eikä lumesta ole tietoakaan, mutta tällä mennään!

Ahkerasti olemme muistelleet viime joulun aikaa, jota vietimme lomalla Kanarialla koko uusperheemme voimin ensimmäistä kertaa koko porukalla. Tämäkin joulu on erityinen, sillä vanhin tytär, 19, pakkasi kapsäkkinsä ja suuntasi viettämään joulua Keski-Eurooppaan ja palaa vasta tammikuun puolella.

Pari viimeistä viikkoa ennen joulua olikin haipakkaa. Aina kun olin jättäytymässä lomalle, pukkasi uutta keikkaa. Tuli oikoluettua yksi kirjakin, mikä oli ihan mukavaa vaihtelua kirjoitushommiin. Vielä jäi pari juttua tehtäväksi välipäiville. Ensi vuosi jo vähän jännittää, sillä uusia työjuttuja on luvassa, vaikka vanhojakin duuneja jatkankin osittain. Sisäisen voiman ja Sisäisen timantin yhdistelmä, Sisäisen timantin voima -kirjakin ehti nähdä päivänvalonsa ja on kaupoissa tammikuussa!

Kinkku on uunissa, ruokaostokset tehty ja vielä suuntaan kaupungille hankkimaan muutaman lahjan perheen nuorimmille. Itse en tarvitse mitään, ja sitä paitsi muiden ilahduttaminen on parasta. Huomenna aion suunnata joulukirkkoon ja sitten vain ottaa lungisti. Toivottavasti pääsisin lenkille, saisin ottaa päiväunet ja lueskella kirjoja sekä hengata rakkaimpien kanssa. Tänä syksynä olen tehnyt niin paljon töitä, että pikku loma tosiaan on paikallaan.

Instagram päivittynee seuraavina hetkinä tätä blogia tiuhempaan. Toivotan ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa! Pidä huolta itsestäsi ja muista ihmisistä! Palataan linjoille lähipäivinä. Rakkautta, valoa ja rauhaa juuri sinun jouluusi!

Lue myös:

Entä jos vain olisi tyytyväinen siihen, mikä on

Vuoden 2016 parhaat oivallukseni

Et saa pahaa pois, mutta hyvää voit lisätä

Kauppalistan laati kuusivuotias, se jatkuu toisella puolella. Hyvin pärjättiin tällä ruokakaupassa.