No heh, tarkoitin, että muovia. Pumpissahan ei tunnetusti paljon rautaa nostella.

Ennen kuin pääsen tekemiini minimaalisiin painon lisäyksiin pumpissa (hauiksessa nostelin jopa kahden maitotölkin verran enemmän, oooh), tahdon kertoa, että avasin sanaisen arkkuni uniasiasta eilen Hidasta elämää -sivuston Onnen äärellä -blogissani. Olen päättänyt olla tänään viimeistään kello 22 vaaka-asennossa tyyny pikku pääni alla. Itseäni saan myös hieman syyttää tästä vähäunisuudestani, sillä sen jälkeen, kun kuopus on mennyt goisimaan, en vain tahdo malttaa mennä nukkumaan. On kliffaa surffata, lueskella, tehdä töitä tai vain nauttia hiljaisuudesta. Tuosta huonosta tavasta täytyisi oppia pois.

Ja sitten niihin painoasioihin. Olisi muuten äärimmäisen kiinnostava tietää, millaisia painoja te muut käytätte pumpissa ja miksi. Yritän aina kannustaa asiakkaita lisäämään painoja, mutta siitä huolimatta olen pitkään jumittanut itse samoissa. Kröhöm. Tähän tulee muutos.

Nyt lista näyttää tältä! Painot ovat muuten xx kg per pää eli tangossahan on kaksi kertaa tuo alla lukeva määrä.

Lämmittely 5 kg

Kyykyt 15 kg

Rinta 7,0 kg

Selkä 7,5 kg

Ojentaja 4,5 kg

Hauis 4,5 kg (tämä on minulle äärimmäisen vaikea paikka, mitä tulee isompiin painoihin. En vain yksinkertaisesti jaksa!)

Kyykyt ilman painoja

Hartiat 3 kg käsipainot, tangossa 2,5 kg per pää

Jostain syystä tuo 81-ohjelma tuntuu tosi raskaalta erityisesti hartian ja hauiksen osalta. Kyykyissä menisi ehkä vielä enemmänkin, mutta sitten en ehkä saisi tankoa yläselän lihasten päälle, heh. Hauista tein siis tosiaan tänään ekaa kertaa pitkästä aikaa 4,5 kg per pää, ja huh, viimeiset sai vääntää ihan tosissaan. Minun todellakin pitäisi suunnata sinne salille treenaamaan voimaa! Raakaa voimaa, räyh!

Kauniita unia itse kullekin.

P.s. Seuraavassa unikampanjaan liittyvässä postauksessa aion kirjoittaa liikunnasta ja unesta.